Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka9424

Czy to juz ciąża ?

Polecane posty

Gość Mariolka9424

Spóźnia mi sie okres. Dzisiaj mam 41 dzień cyklu a zazwyczaj przychodzi w 29 dniu najpozniej 35 dnia cyklu, czyli juz spore spóźnienie jak na moje oko, plus mam caly czas sluz taki rozciagliwy jak płodny i żadnych objawów na miesiaczke ? Staramy sie o dziecko i nie ukrywam ze bym sie bardzo cieszyła

Gość np Karolina
A w którym dniu cyklu doszło do zbliżenia?

Gość gość
na test cię oczywiście nie stać? Wolisz wróżby z forum? Ogarnij się.

Gość Ja94
Np Karolina kochamy sie regularnie, nie pamiętam niestety wszystkich dni, musiałbym w kalendarzu zaznaczac :D

Gość np Karolina
Jeśli wiedziałaby Pani kiedy doszło do zbliżeń to na podstawie długości mogłaby Pani stwierdzić czy doszło do zapłodnienia. Na przykład w 29 cyklu dni płodne przypadają ok 13-17dc, a owulacja jest ok 15 dc, w 35 cyklu natomiast dni płodne przypadają na ok.19-23 dc gdzie owulacja przypada na ok 21 dc.

Gość Ja994
Tylko ze nie wiem nawet czy to by coś dało, bo nie mam regularnych cykli, raz 29 dniowy raz 35, to ciężko określić. Zobaczymy. Jutro robie test. Dzisiaj bym zrobiła ale mieszkam w Niemczech i raz ze jestem w pracy dwa ze pozamykane wszystko

Gość gość
Dziecko a skąd osoby na forum mają wiedzieć czy jesteś w ciąży! ? Test zrób albo idź na betę! Jeśli uprawia się sex bez zabezpieczenia to szansa na ciąże jest duża.

Gość Olenka_1206
A czułaś moment implantacji? Pobolewanie tydzień przed @ jak na @ na przykład?

Gość Jaaa94
Wlasnie dziecko napisalo ze test robi jutro bo wcześniej nie mialo mozliwosci, skad w ludziach tyle nienawiści... Brak słów. Wiem ze mi nikt nie powie czy jestem. Ale chyba moge zapytac ?

Gość Jaaaaa24
Olenka właśnie mialam pisac ze w dniach w których miałam dostać okres bolał mnie brzuch i bylam przekonana na 100% ze to okres, a do tej pory nie dostałam, a taki bol czulam 2-3 dni pod rzad

Gość gość
Autorko zrób test i daj znać :)

Gość Jaaaa94
I to taki ból ze brałam tabletki przeciwbólowe i byłam pewna ze to okres a dp tej pory nic