Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z 30 latką co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli by kobieta jak wyżej w tytule, tylko że by wyglądała młodziej, seksowna, duże piersi. Czy byście odmówili mając te 18 lat?

Gość gośćmagnat
A to 30 latka wygląda "staro"? Idź puknij się czymś ciężkim

Gość gość
Ja bym odmówił. Ze strachu i niechęci do brania odpowiedzialności.

Gość gość
Jestem zainteresowany matti_2000@superbox.pl

Gość gość
Gdybym miał 18 lat jak najbardziej w tym wieku 30-tki jarają jak cholera pamiętam to.:) Tylko w tym wieku niestety odwagi brak.

Gość gość
zwróciłem się do znajomej (chyba 33), ja blisko 18, o rady jak przygotować się na pierwszy raz z dziewczyną, żeby było fajnie. Że teraz nie mam jeszcze takiej dziewczyny, ale pewnie niedługo ... Zapytała czy mam do niej zaufanie i czy jestem pruderyjny. Zaproponowała spotkanie w restauracji hotelowej. Okazało się że zarezerwowała pokój, i był praktyczny instruktaż. Było super, ale nie takie sobie zwykłe rżnięcie, ale pokazała mi jak zapanować, żeby za wcześnie nie zakończyć i jak zadbać o rozkosz kobiety.

Gość gość
U mnie w pracy jest laska co ma 35 lat i dwojke dzieci. Jakbym mial tylko okazje to zrobilbym to z nia w biurze, przy wszystkich, nie patrzac na konsekwencje. Mam 26 lat.

Gość gość123543
Ja tez bym taka wyru/chał, jeśli by była ładna...

Gość gość
na jakiejś firmowym wyjeździe tak wyszło, że parę kobitek 30+ podpuszczało resztę, że w gębie mocni, ale jak przyjdzie co do czego to cykory. Zebrały się paczką do spa i saun sugerując, że one europejsko-skandynawsko - bez żenady potrafią swobodnie na golaska. Potem w saunowo wyselekcjonowanym towarzystwie poimprezowaliśmy, no i bzykanko w trzydziestką było super. Świadoma swojej atrakcyjności, doświadczona i bezpruderyjna, nie zadowalająca się byle rżnięciem.

Gość sexi14nastka
18 lat co ty ! w zyciu , 18 lat za stary jak dla mnie :p fee