Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co macie dziś bardzo obiad bo u mnie brak inspiracji

Polecane posty

Gość gość
Krupnik i placki ziemniaczane

Gość gość
U mnie dzisiaj był...niespodzianka- rosół

Gość gość
Frytki i paluszki rybne z piekarnika. Do tego mix sałat z kukurydzą i pomidorkami.

Gość figo89
Ja jak nie mam za bardzo pomysłu i czasu na gotowanie, to korzystam z półproduktów Krakusa. Robią świetne buliony, a koncentrat żurku Krakus jest moim zdaniem najlepszy. Zbliża się Wielkanoc więc żurek będzie idealny. Z jajkiem i z białą kiełbasą.

Gość gość
Kurczak po indyjsku,ryz,salatka

Gość gość
mielone,ziemniaczki,buraczki

Gość gość
W Wielki Piatek zrecie mieso?!

Gość gość
Pomidorowa

Gość gość
Reszte chinczyka z wczoraj

Gość gość
13:44 żresz to może ty i twoja rodzina, u nas się je. A katolickie obrządki niby od kiedy są obowiązkowe??

Gość gość
no takie chore pokolenie które nie potrafi jednego dnia bez mięcha przeżyć już nawet o poście nie wspomnę :-D a co tam waga święta są :-D można żreć :-D a to że jedna z drugą ma rozmiar słonia ojtam ojtam Ale z drugiej strony to jak czytam te wasze bajki o pieczonych kaczkach z biedronki i burgerach wołowych to mnie jakoś tak to bawi że w sumie to miło takie bajki poczytać dziś taki smutny dzień .

Gość gość
14:38, głupia jesteś. Kto i gdzie napisał, że CODZIENNIE je mięso? Kto napisał, że ma nadwagę? Dlaczego kłamiesz, zmyślasz i manipulujesz? Nie potrafisz normalnie rozmawiać? Chyba logicznym jest, że jak ktoś nie obchodzi postu katolickiego, to nie ma znaczenia kiedy je mięso, a kiedy nie. Ja mam dzisiaj na obiad klopsiki z indyka, a wczoraj było danie jarskie. A z tą nadwagą to chyba u siebie we wsi takie obserwacje czynisz. Ja widzę na ulicach same szczupłe dziewczyny i ew. grubsze wyjątki. W sklepach ubrania w moim rozmiarze (38) schodzą pierwsze. Także nie wiem o co ci chodzi.

Gość gość
no takie chore pokolenie które nie potrafi jednego dnia bez mięcha przeżyć już nawet o poście nie wspomnę smiech.gif a co tam waga święta są smiech.gif można żreć smiech.gif a to że jedna z drugą ma rozmiar słonia ojtam ojtam Ale z drugiej strony to jak czytam te wasze bajki o pieczonych kaczkach z biedronki i burgerach wołowych to mnie jakoś tak to bawi że w sumie to miło takie bajki poczytać dziś taki smutny dzień . x x x chore pokolenie to ty jesteś z jakimś kosmicznie zawężonym myśleniem na poziomie staruchy jakiż to smutny dzień ????????? dlaczego ktoś ma mi ustawiać dietę czy jak dzisiaj zjem śledzia to jestem lepsza od tego który zjadł kotleta no nie sądzę i dla twojej wiedzy nie jestem nastolatką ,raczej wiek średni i polewę mam z moich koleżanek które w garsonkach po******lają do kościoła

Gość gość
U mnie dziś pierogi ruskie.

Gość gość
chore i pyskate takie jakieś tępe dziewuchy ja mam koło 40 dopiero więc nie jestem wcale taką star*****.Urodziłam się i wychowałam na śródmieściu w Warszawie i faktycznie same szczupłe laski :-D ledwo dope w 40 zmieści . I tylko wyzywać i manipulować bo suka świąt nie obchodzi to ma prawo innym narzygać w pysk :-o Ech brak słów na to pokolenie dewiantów tylko konsumpcja , żarcie i grube losze fu

Gość gość
dla przykładu by sobie jedna z drugą odpuściła chlanie żarcia w myśl idei