Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

książka kucharska pieczenie mięs

Polecane posty

Gość gość

pieczenie mięs i w ogóle dania mięsne to moja pięta achillesowa jedyne co umiem smażyć mielone i schabowe, chciałabym się nauczyć pieczenia ale mam już problem na samym początku zawsze kupuje mięso żylaste :( potem kolejny problem by mięso nie było suche i surowe w środku i końcu sosy pieczeniowe, ktoś może zna dobrą książkę w tym temacie ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×