Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z siostrą cioteczną chłopaka..

Polecane posty

Gość gość

Ludzie nie wiem co mam robić. Mój chłopak ma 18 lat a jego siostra cioteczna 13! Ona jest okropna! Nienawidze jej! Cały czas do niego pisze i dzwoni a po za tym chce sie z nim spotykać bezemnie np do kina itp. Kilka razy tłumaczyłam jej żeby sie odczepiła bo 18 latek nie będzie chciał spędzać czasu z takim dzieckiem..ale ona co? Zaczeła gadać że ją wkurzam bo jestem dla M najważniejsza a rodzine ma gdzieś. A poza tym zaczeła krzyczeć że M kocha ją bardziej niż mnie. W********m sie bardzo. Nienawidze tej p*******j gówniary! Ona wymusza na moim chłopaku miłość pisząc do niego "kocham Cie a ty mnie też?" dobija mnie to! Na dodatek M jej broni i mówi ze to jego "kochana siostrzyczka" i ze nie bedzie sie z nią spotykać ale jak sprawie jej przykrość to ze mną zerwie..tylko że jak ja mam wytrzymac skoro ona tak mnie prowokuje że musze sie z nią kłócić..

Gość gość
Wow, jesteś głupsza od 13latki! :D

Gość gość
Bo ja nie pozwole na takie zachowanie z jej strony..ona jest jakas nienormalna

Gość gość
Mój ex też miał taką kuzynke cykorii młodsza. I co się okazało? bzkali sie!

Gość gość
Mimo, ze malolata próbuje walczyć o twoją pozycję, to ona zwyczajnie bawi się, ale ty nie masz prawa jej ruszyć, bo to jeszcze dziecko. Aż tak często chodzą do kina? W końcu są rodziną, mają prawo się spotykać. Ile smsow dziennie pisze do twojego chłopaka? Niech nie odpisuje jej od razu jeśli jest ich dużo, to niech odpisze raz lub dwa na koniec dnia. Musisz zagryzc zęby i zacząć spotykać się wszyscy razem, i przytulać i całować przy niej chłopaka, a raczej żeby to chłopak całował ciebie. Tak się odgryziesz i pokażesz gdzie jest jej miejsce. Oczywiście to nie zmieni faktu, że ona i tak będzie chciała wskoczyć mu do łóżka. Z taką malolatą nie trzeba inteligentnych rozmów by uprawiać seks.