Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość333333ek

Brak seksu długo

Polecane posty

Gość gość333333ek

Witam. Jesteśmy ze sobą już ponad dwa lata, na początku z seksem nie mieliśmy problemu, gdy tylko przeszliśmy na tabletki częstotliwość jego się zmniejszała. Wiec odstawiliśmy tabletki na dobre. Lecz to nie pomogło nasza częstotliwość seksu to raz na na miesiac może dwa. Kocham ja bardzo, i napieram na to aby poszła do ginekologa zobaczyła co się dzieje, lecz z każdej takiej mojej rozmowy wynika kłótnia... Sam już nie wiem co mam z tym robić, kiedy drugiej osobie wydaje się ze wszystko z nią jest OK to ze nie potrzebuje seksu, a znowu ta druga połówka ma ciagle ta potrzebę zbliżenia się bardziej. To ja wychodzę na tego najgorszego ze to ja chce ciagle seksu... Pomocy!

Gość gość
Brak seksu w związku to początek końca, tak wynika z moich obserwacji i doświadczenia. Sama miałam kryzys w małżeństwie, właśnie z powodu braku seksu. U nas to było po drugiej ciąży, miałam problemy ze zdrowiem i z samoakceptacja, odsunelam męża. W pewnym momencie na szczęście się ogarnęłam, popracowalam nad sobą i uratowałam nasze małżeństwo. Teraz jak wspominam to nie chce mi się wierzyć, że mi się zwyczajnie nie chciało, że seks był rzadko i bez namiętności, to wszystko kwestia psychiki. Rozmawiaj z partnerką, to się musi zmienić bo inaczej bardzo się oddalicie.