Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamierzam go skreślić, czy słusznie?

Polecane posty

Gość gość

Im więcej opinii, tym lepiej. Jestem ciekawa, czy słusznie oceniam sytuację. Otóż jakiś czas temu nie byłam zainteresowana poznaniem pewnego faceta w necie. Kilka razy zaczepiał mnie wirtualnie, ale nawet nie pamietam, zamieniłam z nim kilka zdań i zawsze go zbywalam. On też nie upierał się i nie napraszał. Kiedy nie odpisałam, on odpuszczał. To jest zrozumiałe. Sytuacja się zmienia, kiedy przypadkiem spotkaliśmy się w realu. Nie rozmawialiśmy ale mieliśmy okazję dobrze się sobie przyglądnąć :-) Następnie zapytał o spotkanie. Po kilku jego podejściach zgodziłam się. Problemem jest to, że po tamtym czasie on nie odzywa się do mnie. Uważam, że nie zależy mi wystarczająco na naszej randce i zamierzam go skreślić. Czy mam rację?

Gość gość
widocznie na zdjeciach wygladasz lepiej niz w realu i facetowi sie odechcialo.

Gość gość
Po naszym przypadkowym spotkaniu wlasnie prosił mnie o spotkanie. Zgodziłam się ale narazie milczy.

Gość gość
słusznie, chłop ma łeb na karku. Nie ta to będzie następna.

Gość gość
Nie zależy mu, w przeciwnym razie wyskoczyłby z konkretnym terminem, godziną i miejscem spotkania. A jak sama piszesz że Ci nie za bardzo zależy to nic z tym nie rób.

Gość gość
Nie zamierzam się odzywać do niego. Spodobał mi się, gdy go zobaczyłam na żywo i ucieszyłam się, gdy pytał o spotkanie. Chodzi o to, że czuję, że teraz to ja czekam na kontakt i źle mi tym. Uważam, że 3 dni to za duzo na milczenie. Gdyby był zainteresowany, to podtrzymywały kontakt. Moze się mylę.

Gość gość
Uważacie, że jesli się odezwie, to podziękować mu i nie spotkać się? Taki mam wlasnie zamiar. Oczywiście nie spłynie to tak obojętnie po mnie, ale uporam się z tym.

Gość gość
Uważam ze powinien zadzwonić po randce max następnego dnia przynajmniej moj dzwonił i pisał jeszcze w tym samym dniu i dałabym sobie serio spokoj

Gość gość
My nie byliśmy na randce! O spotkanie zapytał po tym jak przypadkowo na siebie wpadliśmy. I tu mi nie pasuje - nie odzywa się teraz o nie dopytuje.

Gość gość
Zapytał z grzeczności. Zobaczył paszteta i uciekł

Gość gość
Skoro on ci teraz takie jazdy robi ze się nie odzywa 3 dzień to sobie odpuść. Sciemniacz albo oszust bo pewnie spotkał się z inną. Nie ludz się. Jakbyś mu się spodobała to by w tym samym dniu się z tobą umówił na konkretny termin

Gość gość
o spotkanie zapytał tego samego dnia ale to juz po przypadkowym spotkaniu. Zreszta to mało ważne jest. Zapytał kilka razy, a teraz 3 dni ciszy. Wlasnie nie jestem az taka brzydka :-) i dlatego nie podoba mi się ta cisza.

Gość gość
To ja nie rozumiem zapytał kilka razy i konkretu nie było? Dnia i godziny? Nie kumam

Gość gość
Zapytał, czy chciałabym się z nim spotkać. Odpowiedziałam, że tak i nie było szczegółów.

Gość gość
Kilka razy zapytał i ty kilka razy powiedziałaś tak rozumiesz jakie to głupie?

Gość gość
Nie. Pytał kilka razy o spotkanie ale ja nie odpowiadałam i zmienialam temat. Za którymś zapytaniem odpowiedziałam TAK

Gość gość
Widać zobaczył cię na żywo i stwierdził, ze nie jestes nikim specjalnym. Do tego wywyższającą sie i nie byłaś nim zainteresowana. Widać nie podobasz mu sie. A w necie pewnie nadstawialiśmy zdjęć z retuszem :D

Gość gość
To czemu zmienialas temat? Wyżej srasz niż d...e masz, moglas od razu się zgodzić a tak on musial dopytywac kilka razy i to go zniechęciło. Dziwisz się?

Gość gość
Odezwał się, ale czuję, że jest to naciągane. Dziękuję za opinie.

Gość gość
Kolejna królewna z drewna.

Gość gość
Może uświadomił sobie, że to dla niego upokarzające bo traktujesz go jak nie wiem... eksperyment?