Gość dziewczyna 01 Napisano Luty 18, 2018 Witam wszystkich! Mam 17 lat, a mój chłopak 18. Jesteśmy ze sobą około pół roku. Jest ułożony i wspaniały. Wiem, że mnie kocha. Zawsze pyta się mnie czy czegoś chcę (np. jak zaczęliśmy się całować "z języczkiem"). Nie jest nachalny i zawsze liczy się z moim zdaniem (praktycznie to swoje uzależnia od mojego). Ostatnio rozmawialiśmy o piersiach kobiety i zapytałam się go, czy chciałby moje dotknąć/dotykać... Powiedział, że może tak, ale się wstydzi i by się nigdy nie odważył, poza tym, uważa, że to za wcześnie. Wspomnę jeszcze tylko, że seksu oboje nie chcemy uprawiać (także ta opcja nie wchodzi w grę). Kieruję, więc do was pytanie: Czy takie dotykanie przez niego moich piersi jest czymś złym czy też jest to za wcześnie?? Długo się nad tym zastanawiam i chyba chciałabym spróbować, ale też z drugiej strony się wstydzę... Czy podzielilibyście się ze mną waszymi przemyśleniami? (proszę o dojrzałe komentarze) . :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach