Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik od 15 kg

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny stoje przed wyborem kolejnego fotelika do tej pory synek jezdzil w malo bezpiecznym z kat. 9-25 obecnie syn ma 116 i wazy ponad 20 kg wzrostowo wyrosl juz ze swojego obecnego fotelika nie mam moliwosci przymierzyc go w sklepie do konkretnego modelu wiec prosze o pomoc jezdzimy passatem w kombi bez isofixa zalezy mi zeby fotelik byl bezpieczny i wystarczyl do konca uzytkowania syn konczy w lipcu 5 lat

Gość gość
Recaro young sport hero, wygodny, dobre materiały, bezpieczny

Gość kurka901
Camo z Easy Go (15-36kg). Latwo sie montuje, wygodny (6 pozycji pochylenia, mozesz go ustawic w taki sposob, ze dotyka oparcia kanapy), ma solidny zaglowek.

Gość mamowy nick
Syn jest dużym dzieckiem, w tej sytuacji myślę, że odpowiedni bedzie fotelik Diono Monterey 2. Ma 4 gwiazdki w testach bezpieczeństwa i jest chyba najobszerniejszym w tej kategorii wagowej. Nie kupuj badziewia bez testów zderzeniowych lub z niską oceną, (sam atest nie zapewnia o bezpieczeństwie tylko zezwala na sprzedaż) . Sprawdź wyniki np. tu: fotelik.info/pl/testy/

Gość gość
Zobacz sobie opinie o tym nowym urządzeniu Smart Kid Belt. Ono służy własnie dla dzieci od 15 kilo i zapewnia dobre ułożenie odcinka pasa biodrowego i płynnie dopasowuje odcinek barkowy do wzrostu dziecka. Jego montaż jest łatwy i szybki, a cena na prawdę niska moim zdaniem

Gość gość
Ja też polecam foteliki Diono. Mam dwa modele: Monterey i Cambio. Oba świetnej jakości, fajna tapicerka, obszerne siedzisko, możliwość regulacji. Spokojnie wystarczy do końca, nawet dla dużego dziecka. Wyleczyłam się z "jedynie słusznych" Recaro itp. Diono są u nas mniej popularne, dzięki czemu ich cena nie jest zabójcza.

Gość gość
Smart Kid Belt to badziewie. Nie ma żadnych testów potwierdzających bezpieczeństwo i mówiących o obrażeniach. Nie chroni głowy, nie chroni przed uderzeniem bocznym. Przytrzymuje, ale nikt nigdy nie sprawdził jakie obrażenia powoduje.

Gość marianna58
Oczywiście, że ma atesty zobacz sobie na stronę https://smartkidbelt.com/ oraz na YT. Ja nie mówię ze jest lepszy niż fotelik jak ktos ma wozic bez to lepiej juz w takich dodatowych pasach. Przynajmniej bezpieczniej.

Gość gość
Nie, nie jest bezpiecznie. Atesty to ma każde badziewie. I zgadzam sie że "Nie ma żadnych testów potwierdzających bezpieczeństwo i mówiących o obrażeniach." Nie wciskajcie ludziom tego czegoś, chyba że ktoś chce mieć dzieci na sumieniu.

Gość gość
Drogie Mamy, Wasze rady są bezcenne, co kilka głów to nie jedna... bardzo dziękuję... Zapraszam, jeżeli macie w swoich szafach i szafkach wspaniałe rzeczy które świetnie sprawdziły się Waszym przypadku lub w przypadku waszych dzieci , a są w doskonałym stanie (jak to przy maluchach zwykle bywa - moc ciuszków z których dzieci wyrastają zanim zdąży wyschnąć pranie usmiech.gif lub przetestowane akcesoria) oddajcie lub odsprzedajcie innym mamom... polecam portal www.mofree.pl darmowe ogłoszenia - mają doskonałej jakości zdjęcia, od razu widać czy wystawiona rzecz jest w dobrym stanie czy ktoś oferuje nam zamiast "paczki ciuszków," paczkę - ścierek do podłogi bo ubranka są tak zniszczone i poplamione, że raczej do niczego innego się nie nadają... portal jest nowy więc ogłoszenie nie ląduje na 124 stronie gdzie już nikt nie zagląda, tylko jest widoczne... ja pozbyłam się w ten sposób zbędnych już rzeczy i mam pieniążki na to co aktualnie jest mi potrzebne... mała rośnie, a ja na szczęście zaczynam chudnąć :-) naprawdę polecam