Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ faceta bardziej pociąga kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Artyska czy biznesmen. Aktor, piosenkarz, komik, czy raczej jakiś przedsiębiorca, inwestor, biznsmen?

Gość gość
normalny.Przede wszystkim normalny:)

Gość gość
Zależy od kobiety i od samego faceta

Gość gość
zwyczajny

Gość gość
normalny tzn?

Gość gość
Taki co pomyślnie przeszedł badania psychiatryczne.

Gość gość
MÓJ:)

Gość gość
Mieszany.

Gość gość
zdecydowanie aktor albo chomik

Gość gość
Wysoki brunet z ciemną karnacją z włoskami do góry, wyrzeźbiony z 7% tkanką tłuszczową, z bardzo ładną twarzą, idealną cerą, który ubiera się jak na rewie mody, ma nieziemski uśmiech, licówki za kilka tys zł, chodzi do kosmetyczki co tydzień, dba o siebie nadmiernie i siedzi przed lustrem min 1h dziennie.

Gość gość
Kobiety pociągają męscy faceci. Nie ważne czym się zajmuje. Ważne jaki jest i jak traktuje innych.

Gość gość
gość wczoraj - dokładnie tak. "Męscy" faceci- tj. decyzyjni i odpowiedzialni.

Gość gość
Co za pytanie. Tak jakby kobieta była przedmiotem i ktoś szukał instrukcji obsługi. A jakie kobiety pociągają mężczyzn.

Gość gość
wali mnie to jaki typ pociąga kobiety czy męzczyzn bo wiadomo, że każda zmora znajdzie swojego amatora, to pewne jak 2x2! :P

Gość gość
Pytanie debilne jak większość na kafe :O Zależy co kto lubi, ja lubię typ artystyczny.

Gość gość
Przystojni. Ogolnie ładna twarz i dobra sylwetka najlepiej jak wysoki. Jak masz te 3 cechy każdą poderwiesz. I jakies szczegoly tez pomagaja tez ale te trzy cechy to podstwa bez ktorych nie masz szans.

Gość gość
Ja poznałam dwóch wysokich i juz chyba więcej nie będę patrzeć na wygląd bo jeden mnie zdradził a drugi wyszło ze alkoholik

Gość gosciowkaktorawie
Mogę podać mój typ. 1. Facet, który na mnie działa. nie zdefiniuje konkretnie o co chodzi, ale jego sylwetka, oczy, barwa głosu, zapach ma działać na moje zmysły i pobudzać wyobraźnię. 2. Facet, który ma swój plan na życie i swoje zdanie. musi mieć swoją pasję, plany na przyszłość, pracę, poglądy na dane tematy. Nie cierpię ludzi "choragiewek", którzy są echem ostatniego rozmówcy. Nie wyobrażam sobie też prostowania czy też popychania do działania... 3. Facet, który wykazuje zainteresowanie. jest zainteresowany moja osobą nie tylko pod względem seksualnym, interesuje się tym co myślę, czuję, poglądami, moją pracą. .. 4. Facet, który jest szarmancki i pomocny. okazuje szacunek do mnie jak i do wszystkich ludzi; nie wypowiada się w sposób negatywny, brutalny w stosunku do ludzi przypadkowych. wie, że trzeba otworzyć drzwi kobiecie, pomoc przenieść ciężkie rzeczy Któremu można się poplakac, gdy jest taka potrzeba; a innym razem przyjedzie i pomoże odpalić zepsuty samochód.

Gość gość
czyli przystojny z dobra praca lubiacy podrozowac i kupujacy prezenty kobiecie prezenty bez okazji :D Czy moze byc facet mniej idealny od tego? :D A moze jeszcze zapomnialas czegos dodac?

Gość gosciowkaktorawie
12:39 Mam nadzieję, że nie napisałeś tego do mnie... oznaczało by to że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.. napisałam żeby miał pracę nie napisałam dobrze płatną nigdzie nie opisałam wyglądu zewnętrznego, to akurat dla mnie nie jest istotne. Nie wspomniałam słowem o prezentach, bo dla mnie najlepszym prezentem jest uwaga, wspólne spędzanie miło czasu nawet spacerując. Masz jednak racje zapomniałam dodać ze powinien być inteligentny.

Gość gość
Kobiety pociągają czarujący badboy'e, łobuzy, nie koniecznie ładni, tacy jak to już ktoś wcześnej napisał, gwarantuja im huśtawkę emocjonalną, raz kopną w doopę a raz wezmą na romantyczną kolację. Przy takich nigdy się nie będą nudzić. Powierzchowność oczywiście ma znaczenie ale tylko na początku. A kiedy czar pryśnie ryczą i szukają kolejnego badboya

Gość gość
nie kobiety a idiotki

Gość gość
mi nie pocinga ani jeden który tu pisze gdyż to wszystko to chanka z wąsem i brodą zamiast ciiiii.....pppppy

Gość gość
Zalezy od faceta. Pewnie gdybym byla sama to powiedzialabym, ze artyste, a mam biznesmana-dyrektora :P

Gość gość
U mnie taki: mądry, inteligentny, wykształcony, przedsiębiorczy, przystojny, seksowny, szarmancki. Kolejność dowolna.

Gość gość
Łysy ale szczupły i WYSOKI !

Gość gość
Mój pociąga mnie najbardziej na świecie a jest drukarzem więc raczej zawód nie ma nic do rzeczy ;)

Gość Nów_______
naukowiec, ktoś kto ma zawód związany z naukami przyrodniczymi.

Gość gość
Najlepiej jedno i drugie.