Gość ŻycieToPasja Napisano Luty 18, 2018 Cześć Wam. Nie będzie to post reklamowy wg szablonu i ogólnie przyjętych kryteriów by zmanipulować i złapać w sieć potencjalnego kupującego. Będzie to post raczej "swojski" jak swój do swego, zrozumiały i pisany zwykłym językiem. Bez ą ę i bez żadnych sztuczek. Moi drodzy, pracuję w jednej z firm ubezpieczeniowych. Nie będę kłamał zacząłem niedawno i dopiero raczkuję w tym zawodzie. Do tej pory zajmowałem się sportem i przyznam, że to jest moje życie. Dołączyłem do ciekawej firmy, oferującej naprawdę konkurencyjne ubezpieczenia na rynku. Oferujemy tzw. uszczerbki, niezdolność do pracy, śmierć, możliwość odkładania na emeryturę etc. Mamy szpital od 1 dnia co jest chyba wyjątkiem w branży oraz mamy hospitalizacje i analizę. Nie tylko w przypadku uszkodzenia, ale też w przypadku badań dostajesz kasę. Wypłaty odszkodowań są naprawdę duże. Nie chce nic wymyślać, kombinować. Sam posiadam te ubezpieczenie i połowa mojej rodziny. Ja co prawda jeszcze nic nie dostałem, ale to dobrze bo to znaczy, że jestem zdrowy. Kochani jak juz powiedziałem dopiero zacząłem przygodę w branży i być może, a nawet na pewno post jest niezgrabny, ale nie myli się tylko ten kto nic nie robi. Naprawdę myślę, że warto choćby porozmawiać. Niedawno moja sąsiadka za 3 dni pobytu w szpitalu dostała 900 zł. Była zaskoczona i ja przyznam też więc to chyba żadna ściema ;) Więc mój drogi, więc moja kochana jeśli chcielibyście porozmawiać i poznać szczegóły to śmiało piszcie! Za rozmowę jeszcze nikt nie płaci i nie nakłada kar Pozdrowionka :) Ps Wiem jak to wygląda i wiem, że będą hejty ale będę szczęśliwy jeśli będę mógł pomóc chociaż jednej osobie, która pragnie szczęścia własnej i swej rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach