Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakochana1798

CZY JA MU SIĘ PODOBAM , jest mną zainteresowany?

Polecane posty

Chodzę do jednej szkoły z chłopakiem do którego zaczynam coś czuć, boje się wyznać mu swoich uczuć. W ostatnie wakacje spotkaliśmy się 2 razy z nim i jego przyjacielem i moją przyjaciółką by się napić i pogadać, moja przyjaciółka stwierdziła,że bardzo mi się wtedy przyglądał i że wpadłam mu w oko, pisał tez na fb na grupie, w której byliśmy wszyscy, lecz ja wtedy nie byłam zainteresowana i byłam bardzo niedostępna i nie reagowałam na to. Teraz minęło pół roku i zaczęłam nim się interesować tak bardziej, na lekcji niemieckiego czesto siadał obok mnie, w szkole w ogóle nie rozmawiamy ze sobą, on jest z swoimi kolegami, ja z koleżankami, czasem patrzy się na mnie, pisze i pyta mnie o lekcje. Kilka dni temu zapropnowałam spotkanie tak jak w wakacje, zgodził się, koleżanka twierdzi,że ze względu na alkohol, ale przecież mógłby pic z kolegami u siebie a nie przyjeżdżać do nas, twierdzi też,że gdy pisałam reagował tylko na moje wiadomości...i gdy moja przyjaciółka podpuszczała go by mi pocisnął za moją odzywkę napisał,że nie chcę...pisząc coś też wspominał o mnie...ale czy gdyby był zainteresowany nie napisał by w wiadomości prywatniej? Ogólnie podobam się wielu chłopakom...Ale zakochałam się w nim i bardzo bym chciała by coś z tego było...czy ja może go oniesmielam?