Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz mnie dusił jak powinnam się zachować

Polecane posty

Gość gość

Mam pewien problem jestem z mężem już 3 lata od pewnego czasu jak się kłócimy , sprzeczamy on wytaskuję do mnie z rękoma z tekstem bo bo cię j****. Ale do tej pory jeszcze mnie nie uderzył tylko ściska mnie mocną za nadgarstki , wykręca ręce i nawet mnie podduszał ! Jedna z sytuacji gdy rozmawiam na gg z kobietą o infekcji syna i pytam się o rady Proszę go żeby nie darł się na mnie bo nie mogę się skupić i zrozumieć , pomyśleć co mam jej napisać jakie leki bierze syn jakie ma objawy . Prosiłam chyba z milon razy ten nic wkońcu krzyknęłam kur** zamknij się bo nie mogę zrozumieć i się skupić co podać synkowi żeby nie męczył go tak katarek a ten na mnie wsiadł mówi połóż dziecko to ci doj***e . Położyłam i się rzucił na mnie i tak jak pisałam powyżej duszenie itp .nie wiem co mam robić piszę bez ładu i składu bo już jestem roztrzęsiona . Co ja mam zrobić w tej sytuacji . ! A najlepsze że pałęta się teraz widzę że żałuje ale nawet nie przeprosił

Gość gość
No nieźle kobieto musisz go wkurzać

Gość gość
GG jeszcze istnieje????

Gość gość
masz jeszcze GG?? :)

Gość gość
Zgłoś c przemoc na policję , założą niebieską kartę i jego ustawią do pionu. Masz małe dziecko które na to patrzy , walcz o spokój w rodzinie .

Gość gość
Dobrowolnie sie polozylas? Pieprzysz glupoty

Gość gość
Chyba to prowokacja, jesli nie to gdzie masz kobieto rozum,bedzie coraz gorzej

Gość gość
Haha, to żart??? Ja miałam podobnie i już od 4 lat jestem po rozwodzie. Mam spokój od gnojka.