Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które kobiety w wieku 20 25 lat, nie zamierzają wychodzić za mąż?

Polecane posty

Gość gość

Które po 30 nie wyszły z własnej decyzji? Jakie maciep lany na życie

Gość gość
ja mam meza i zaluje

Gość gość
Coś pochrzaniłeś z tematem

Gość gość
Ja mam 28 i nie mam zamiaru wyjsc za maz na razie ani nie wiem czy w ogole Bo po co? Jestem w szczesliwym zwiazku i wybilam ten pomysl partnerowi z glowy

Gość gość
23 ,nie zamierzam w najblizszych latach a czy w ogole to czas pokaze^^ moze bedzie mi potrzebne obywatelstwo itp. ale samo w sobie malzenstwo to wiezienie wiec odpada taka forma zwiazku

Gość gość
Mam 30 i nie zamierzam :-D W związku od 12 lat, naprawdę szczęśliwym :) Do niczego mi to nie potrzebne.

Gość gość
Ja mam 20 i nie zamierzam, na litość boską, po co mi facet, który będzie mi prawił zarzuty, że na mnie zarabia? Na podium jest u mnie wykształcenie i w konsekwencji znalezienie dobrej pracy, a nie wiszenie na karku jakiegoś mężczyzny, ot co!

Gość gość
"Pocieszeniem jest, że po 30. urodzinach następuje złoty okres dla kobiecej seksualności." Bez sensu, szczyt seksualności faceta przypada na 20 i wtedy jak pamiętam seksu jest najprzyjemniejszy, rany, takie 17-20 letnie ciało kobiety jest takie świeże i cudowne pełne dziewczęcego uroku, seksu po 30 już nie jest taki przyjemny chyba że z 17stką.