Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HALO CZY RODZE???

Polecane posty

Gość gość

Co robić? Wczoraj obudził mnie skurcz, lekko inaczej sie czulam caly dzień Dziś obudził mnie jeszcze mocniejszy skurcz i do tego zdrętwiała mi prawa noga. Wymiotowałam rano.. Szłam 500metrow, myslałam ze urodze po drodze... Teraz jak sie rusze, to czuje bol miesiaczki .. Jak siedze to czuje tez, ale nie tak mocno ale jednak czuje pobolewanie.

Gość gość
aaa i jeszcze czuje caly czas wilgotne majtki, mam jechac do szpitala czy czekac???

Gość gość
Dziewczyno po co zadajesz takie głupie pytania. Nie chce Cie straszyc,ale moj syn zyje dzieki temu ,ze polozna podpiela mnie w szpitalu pod KTG ,tydzien przed terminem lekarka polozyla mnie w szpitalu choc nic sie nie działo , chciałam rodzić siłami natury .Okazało sie ,ze wody się sączyły i natychmiast pojechalam na cesarkę,gdyz dodatkowo tetno bardzo zanikało. Powiedziano mi,ze gdybym miala KTG zrobione godzine pozniej dziecko byloby martwe.JEDZ NA SZPITAL!!

Gość gość
Rodzisz. Sączą ci się wody. Zapier...niczaj. Torba, dowód, karta ciąży, woda niegazowana. Dziecku może się stać krzywda! Mi wody odeszły nagle, nie sączyły się. Tak pół godziny później już miałam małą na brzuszku, a nie w brzuszku. Powodzenia!

Gość gość
Już się o to pytałaś o 9 rano.

Gość gość
Co za idiotka. Zamiast jechać do szpitala to siedzi na kafeterii i czeka na odpowiedzi. A co my ci mamy wywróżyć z fusów?

Gość gość
Najwidoczniej nie rodzi,bo nikt normalny na kafe nie pyta tylko jak czuje cos dziwnego jedzie do swojego gina albo na izbe