Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konto bankowe

Polecane posty

Gość gość

Dużo mamy teraz kont bankowych. Zakładając takie, staramy się wybrać jak najlepsze. Jednak skąd mamy wiedzieć czy podjeliśmy właściwą decyzje? Napisz do mnie maila ( najlepszekontopomoc@wp.pl ), chętnie Ci w tym pomogę i postaram się sprostać twoim wymaganiom :)

Gość gość
Bank pobiera co miesiąc kase za to że masz konto u nich - nic nie ma za darmo hehe :-D

Gość einlip
Mój bank nie pobiera ode mnie kasy, mam konto w mBanku tyle że nie mogę wybrać z bankomatu poniżej 100zł, bo 1,30 zł zabierają, a za sprawdzenie stanu konta w bankomacie to chyba aż 5 zł wołają ale za posiadanie konta nie ma żadnej opłaty co miesiąc

Gość mata987
Ja mam konto osobiste w banku Raiffeisen które mi bardzo odpowiada więc nad zmianą nie myślę.

Gość tarantino
Z jednej strony to bardzo dobra informacja dla nas klientow bo mamy dosc duzy wybor. Z drugiej jednak to ciagle zadawanie sobie pytan odnosnie tego co wybrac. Najpierw to proponuje ustalic jakies oczekiwania odnosnie naszego konta. Najwazniejsze moim zdaniem sa koszta prowadzenia. Konto bankowe indywidualne powinno byc oferowane przez bank za 0 zł .. takie moje osobiste zdanie. Aktualnie naprzeciw temu wyzwaniu wychodzi jedynie kilka placowek z Nest Bank na czele - https://www.nestbank.pl/indywidualny/konta/nest-konto.html Z opinii jakie udalo mi sie znalezc na ten temat to wiekszosc ludzi jest zadowolona, co jest dobrym wyznacznikiem. Glownym argumentem za jest przejrzysta umowa oraz szybka pomoc w razie jakichs problemow. Moze warto bedzie spojrzec w tym wlasnie kierunku...

Gość helltopay
Wszystko zależy od oczekiwań względem konta, do zarządzania budżetem domowym fajnie jest mieć konto wspólne, które pozwoli wszystkim odpowiednio doglądać domowych finansów. Z takich, które ja polecam to zdecydowanie będzie Toyota Bank, mamy ich konto wspólne i chwalimy sobie dostarczane przez nich rozwiązania.