Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredos

Dobry akumulator

Polecane posty

Gość Fredos

Witam, mam pytanie dotyczące akumulatora Kozak Goldbar, zastanawiam się nad kupnem uważacie że jest dobry i powinien trochę pociągać

Gość Romerok
Bardzo dobry akumulator. Kupisz spokojnie na allegro albo w punktach sprzedażowych lucarta. Z tego co mówią ludzie komentujący w internecie to najbardziej żywotny akumulator na rynku na chwilę obecną.

Gość ronkala_3
Mąż kupił tego kozaka w zeszłym miesiącu właśnie sugerując się opiniami w internecie i też w AutoŚwiat był artykuł o tym akumulatorze, gdzie go chwalili. Poczytaj więcej tutaj http://kozakbatteries.pl/kozak-goldbar/ masz cały opis akumulatora

Gość Alkadisa
Kupiłabym 72ah, bo mój akumulator aktualny już ledwie zipie, mąż miał poszukać nowego akumulatora do mojego samochodu, ale jakos się nie kwapi do tego..jak kobieta sama czegoś nie zrobi to nikt za nią nie zrobi. Ten wygląda dobrze cenowo na allegro, na stronie tutaj http://kozakbatteries.pl/kg72x/ opis zachęcający, jak mówicie, że dobry to chyba się zdecyduje

Gość gość
Ja używam akumulatora tej firmy http://www.autopart.pl/ i działa do tej pory bez najmniejszych zarzutów. Wcześniej czytałem o nich dużo opinii i w sklepie też mi go polecano. Uważam, że to był udany zakup

Gość Olga82

Warto zastanowić się nad wymianą starego akumulatora przed dużymi mrozami. Mi w przeszłości kilka razy przydarzyło się, że samochód nie chciał odpalić i musiałam wzywać pomoc drogową. Kilka tygodni temu kupiłam w www.pks-kamgora.com.pl nowy akumulator i jak dotąd spisuje się bez zarzutu.

Gość Fredex

Jeżeli chodzi o dobry akumulator to ze swojej strony mogę polecić polskiego Jenoxa. Mamy w rodzinie wiele, wiele lat i daje radę. Cena bardzo przystępna, szeroka oferta i sprawdzony producent.

Gość gosc

mialem jakis czas temu akumulator jenoxa i mnie nie zawiodl, ale nie mialem wtedy awarii auta wiec nie wiem ile by mogl ciagnac rozrusznik. Wczesniej mialem bez obslugowego BOSHa i cos z paliwem badz gaznikiem, zimą krecilem nim ponad 20 minut rozrusznik zanim motor zaskoczyl a akumulator to uciagnal. Ja jak bede kupowac nowy to tylko bosha.

Gość Belfer85

U mnie Jenox do czasu sprzedaży auta miał prawie 9 lat!! Jak dla mnie absolutny rekord w zestawieniu wszystkich moich akumulatorów.

Gość bartosz

Zna ktoś sklep Dacpol? Podobno mają dobre sprzęty, szukam dobrego akumulatora