Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabawił się moimi uczuciami a ja chcę się odegrać

Polecane posty

Gość gość

Myślałam by wysłać anonima żonie ale to zbyt proste. Macie inne pomysły? Ja jeden mam ale jestem ciekawa waszych.

Gość gość
He he he

Gość gość Alvaro
Jest wiele sposobów ambtnych

Gość gość
Napisz na początek do niego czekam dzis Adam serce moje za minute sorry pomylilam nr Da mu do myslenia Ewentualnie masz e mail do zony ?

Gość gość
Mozesz wyslac list polecony do zony :)))))))

Gość gość
Koles sie toba zabawil teraz zonke obraca i sie smieje pewnie Ale drań ma tupet

Gość gość
Mnie podobnie jeden tak czarowal to zona sie diwiedziala i go pognala

Gość gość
Wysłałaś jej list?

Gość gość
Nie możesz przeżyć ze ona ciebie nie chce? Nie może cię chciec:p wsxyscy by zaczęli ciebie szanować, gdybyś z nią był, za dużo byś zyskał, prawdopodobnie chciałbyś tego, plawić się w jej blasku, niemożliwe:p Twoja kobieta świadczy o tobie, twoja "zona" jest idealnym tego dowodem:p Próbujesz mnie zabić, probujesz uzależnić od roznych świństw, chcesz bym szybko się starzała i zbrxydla bardzo, bys mógł mówić że twoja Gena jest przy mnie ładna. Nie wiem co będzie, co Bóg mi da, wiem ze wole być chora, brzydka ale wierna Jemu, wierna sobie i NIGDY nie poddam się twoim chorym manipulacjom, nigdy nie zobaczysz mego strachu, patrz i ucz się jak się nie poddawać przez tyle lat, jak wierzyć o ufać Bogu, jak nie zdradzać wartości, jak być wiernym. Ku refleksji Jakubie tobie i twojej żonie. Swoją drogą jest podobna do ciebie zlego, tylko bardzo się kryje z tym, obłuda tak ma, wszystko co wybaczy i wszysków zaakceptuje, nie bój się ze ja stracisz, swoją drogą nie byłoby to źle dla ciebie, nie rozwinięte się przy niej, kiedyś rozmawialiśmy o tym, że związek powinien rozwijać oboje, by mogli wzrastać duchowo, w tym wypadku tak nie bedziemi, będziesz ciągnał ja w dół a raczej o a chętnie pidazy za tobą. Sayonara, skarbeczku, nigdy co złe nie zyczylam, może poza wyborem tobie życiowej partnerki;) ale sam rozumiesz, że to nie to i na tym polega moja zemsta:) tkwisz w czymś co cięwczytywanie i męczyć bedzień coraz ba4dziej:)

Gość gość
00.08 a poza tobą w rodzinie wszyscy zdrowi?

Gość gość
Jakie wczytywanie?

Gość gość
Duzo mowil jak mial taką kobiete jak ty za żonę itd By tylko sie zabawic teraz tuli zone i udaje ze nic sie nie stalo Przykre to jest

Gość gość
slabe kobiety sie mszcza, a silne zajmuja soba i czekaja az karma sama zalatwi sprawe. tyle. u mnie dzialalo zawsze.

Gość gość
Kartke wyslij pozdrowienia jakies Sa gotowe z txtami typu dla kochanego itp

Gość gość
Nie kazda kobieta jest twarda cierpliwa midocznie duzo obiecal i dobrze czarowal dran

Gość gość
Wyslij zonie w kopercie durexa prezerwatywe i txt dla męża Bedzie ojcem

Gość gość
zapewniam, ze dostalam duzo gorzej. postanowilam byc piekna i inni faceci sie mna interesowali. powalilo i glupich bylych i zazdrosne kolezanki. warto sprobowac. niech wie co traci baran.

Gość gość
Widziałaś, że ma żonę. To o co ci chodzi?

Gość gość
Nie prezerwatywę a małe buciki :D

Gość gość  Alvaro
W takich ukladach nigdy nie ma gwarancji zreszta jak to w zyciu związki sie sypią Moja rada znajdź sobie wolnego mężczyznę i olej go Jak by mu zależało to by teraz cie tulil Chcesz to podaj e mail mozemy na kawę skoczyc w tygodniu pozdrawiam

Gość gość
A Ty jaki masz ten pomysł. Może się przyda.

Gość gość
Alvaro, on też został tak raz nazwany…w żarcie…publicznie…Ale masz rację. Choć wielu facetów nie ma odwagi. Ciekawe macie te pomysły. Ciekawe. Z ciąża to kłamać nie będę, choć rzeczywiście okres mi się trochę spóźnia.

Gość gość
Jak sie okres spóźnia to chyba już masz powód by go udupić. Sama chyba nie będziesz tyrać na Dziecko.

Gość gość
To nie ciąża. Czasami tak mam że okres pojawia się później. Zabezpieczyliśmy się dobrze.

Gość gość
Glupia jestes i tyle. Nie powinno pakowac sie w zwiazek z zonatym facetem. Masz nauczke na cale zycie. Powinnas mu podziekowac za lekcje zycia, spuscic glowe i wypiac d/upe zeby Cie kopnal z calej sily, ze polecialabys najdalej jak to mozliwe.

Gość gość
Już nie mogę tych „niepokalanych żonek” słuchać. „Wypnij dupę, żeby mógł Cię kopnąć”- a potem wróci do kochającej żonki! I kto tu jest tą głupią i frajerką??? Jestem świeżo po rozwodzie z niewiernym (dwoje maluch dzieci). Tak! Bo mam jaja, nie boje się życia, a wy tylko potraficie obrażać, bo wszystkie te małolaty same pakują im się dolnośląskie, a oni w głos krzyczą, ze nie bo są żonaci! To Wy jesteście żałosne- żony zdradzaczy! Pozwalacie im wracać i dajecie przyzwolenie na dalsze zdrady- tylko będzie ostrożniejszy. Nic nie warci kłamcy! Były skrzywdził mnie i taktą gówniarę i miałabym go przyjąć? Pomyślcie jeszcze taz kto jest głupi... te drugie czy Wy żony, które przyjmują spowrotem.

Gość gość
22.14 dokładnie! Frajerki-zony wszystko wybaczaja bo za grosz honoru nie maja, no ale ważne żeby były męskie gacie w domu

Jestem świeżo po rozwodzie z niewiernym (dwoje maluch dzieci). Tak! Bo mam jaja, x myślę, że zdradę z tego powodu nawet ksiądz mu w konfesjonale od razu wybaczy...

Gość gość
Tak śmieszku! Teraz rok objęty mają jaja w związkach. Idź już spać do mamy w nogi.