Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabawił się moimi uczuciami a ja chcę się odegrać

Polecane posty

Gość gość
Teraz to kobiety*

Gość gość
faceci to tchorze :D

ciekawe co by było jak ja bym do takiej wtedy napisała, ale niech dziecko żyje w błogiej nieświadomości, że mężuś ciągnie kilka tygrysków z ogon

Gość gość
Wybralas zonatego sory ale nie zaslugujesz na milosc. Teraz jeszcze zniszczysz zycie tej biednej kobiecie. Pewnie mieli kryzys w zwiazku ale zamiast go nakierowac do zony ty wykorzystalas okazje. Teraz zamiast poszukac sobie innego wolnego to ciagle ganiasz za tym zajetym.

Gość gość
Kochanki czy zony wszystkie lecicie na dupkow a porzadnych mezczyzn olewacie

Gość gość
"Pewnie mieli kryzys w zwiazku ale zamiast go nakierowac do zony ty wykorzystalas okazje" Hahahahahahah :D :D :D

ja też zawsze nakierowuję wypłatę z powrotem na konto miejsca pracy, niech się rozwija i rośnie w siłę, aby ludziom żyło się dostatniej XD dorośnij, dziecino w ogóle żony, taki rodzaj kobiet, stan umysłu, są tak niedojrzale egocentryczne, że nie wiem jak to to potem matką chce zostać.

Gość gość
Ona miała nakierować biednego misia na żonę??? Umrę zaraz :) :) :)

Gość gość
Nakierowac na żonę heheheh To na bank pisała jedna z „tych” wszystko wybaczajacych zonek :)

"kryzys w związku" - facet robi z Tobą co chce, a Ty się modlisz do jego obiektu zainteresowania, żeby zrobił Waszemu zwionskowi rekolekcje przedślubne XD

Gość gość
Ja zawsze broniłam biednych zdradzanych żon ale ta tutaj dała taki popis że no jak bardzo chce ale nie mogę :D :D :D

Gość gość
Kochanka ma nakierować na żonę ??? No i jak facet ma taką poważnie traktować .. ale ubaw na noc :)

Gość gość
I jakie wyroki jeszcze 'nie zasługujesz na miłośc' hahaha co za ameba :D

Gość gość
„Wybrałaś żonatego”- wtf? A on to nie wybrał... innej?

Gość gość
czego się spodziewasz po żonce amebie? zaraz da mu nagrodę że wrócił o okropnej kochanki która go przemocą przywiazała do kaloryferu i wykorzystala :D

Gość gość
Wywieźć na wozie za wieś, a wspaniałych mężów co tak się bronili pod kołdrę- wszak spodnie muszą się zgadzać. Zrozumcie tępe żony! Przyjmując ich spowrotem, dajecie zielone światło na dalsze zdrady, ale teraz to będzie miś ostrożny!

Gość gość
kiedyś miałem romansik, każdy ma swoje słabości, a dziewczyna była ładna, charakterna, normalnie jak moja pierwsza dziewczyna. i opowiadała mi, z lekko zażenowana, a mi było wstyd za żonę, że moja do niej dzwoniła z podobnymi tekstami:O ale nam wstydu przed tą fajną kobietą narobiła. mnie i sobie. płakała jej do słuchawki i oskarżała o nasze problemy, że szafki nie powiesiłem przez dwa tygodnie, że jej w domu nie pomagam, że potrafię pijany do domu wrócić po tygodniu pracy, ALE ona już TERAZ wie przez kogo i wiecie co dziewczyny? to chyba jest sposób, bo Anetka nie chciała już dłużej dostawać takich płaczliwych telefonów (jest specjalistką od marketingu, nie darmowym psychologiem), a wróciłem do żony z litości. teraz z Anetą mamy luźną stopę koleżeńską, a mnie znajomy duchowny przekonał, że o małżeństwo trzeba walczyć tak po prostu, pal sześć brak ognia czy to, że współmałżonek okazuje się żałosny:) więc trudno, teraz jak mamy mieć seks, to ja po ciemku, po bożemu i za ojczyznę, jak chcę mieć towarzystwo to idę do kumpli, jak chcę mieć fantazję to wspominam Anetę czy inne prawdziwe kobiety, które spotykałem, jak chcę mieć uwielbienie od żony to zabieram ją na pizzę, ona Bogu za mnie dziękuję za moje czułe słówka, ja nie mam żenujących sytuacji z kobietami, jest W MIARĘ spoko. więc. czasem robienie z siebie p***y coś tam kobietom daje:)

Gość gość
gość dziś To, ze ktos robi cos zlego to nie powod by robic to samo. Tak wybrala zonatego! I jeszcze marudzi bo zaskoczona, ze zonaty ma zone. gość dziś Ona miała nakierować biednego misia na żonę??? Umrę zaraz usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif Xxxx No to lepiej wykorzystac kryzys w zwiazku i sypiac z cudzym mezem czy zona?! Zamiast powiedziec mu by sie ogarnal, by nie marnowal zwiazku, moze podpowiedziec jakiegos specjaliste od problemow w zwiazkach to rozkladala nogi jak zwykla podla latawica. Same dajecie przyzwolenie innym kobietom na sypianie z waszymi mezami.

Gość gość
hahahhahaha

Gość gość
„nal, by nie marnowal zwiazku, moze podpowiedziec jakiegos specjaliste od problemow w zwiazkach to rozkladala nogi jak zwykla podla latawica” - czytasz siebie??? :D

Gość gość
Parę tygryskòw ciągnie za ogon broken ;) który to.

który to. x a taki facet sprzed lat. nie ciągnijmy tego:( najważniejsze, że mam jego zdjęcie. żonę wycięłam. i to nie ja się zaczynałam tylko on. i przestał się bawić przed ślubem, elegancko wyhamował jak Małysz po wylądowaniu przed tymi trybunami. ale chodziły słuchy, że lubi sobie ciągąć kilka tygrysic. nawet teraz nie wiem, czy ta żona aktualna. brzydka ona jest.

Gość gość
Znów walnięta broken nawija nocami sama ze sobą. :D Spać nie możesz czy co? Pewnie głowa ciebie boli bo te twoje wielkie jaja które masz zamiast mózgu łeb ci rozsadzają :D

Gość gość
Już nie mogę tych „niepokalanych żonek” słuchać. „Wypnij d**ę, żeby mógł Cię kopnąć”- a potem wróci do kochającej żonki! I kto tu jest tą głupią i frajerką??? Jestem świeżo po rozwodzie z niewiernym (dwoje maluch dzieci). Tak! Bo mam jaja x No pewnie masz jakieś zbuki w lodówce i dlatego tak śmierdzisz hahahahaha

Gość gość
Ja specjalnie sypiam z zonatymi zeby d***bac niektórym kobietom haha