Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Stomatologia estetyczna

Polecane posty

Gość gość

Serdecznie zapraszam na zabiegi higienizacji jamy ustnej : piaskowanie , skaloing ultradźwiękowy, fluoryzajcja , czyszczenie pastami diametowymi oraz wybielanie . Wykonywane w gabinecie stomatologicznym , przez fachową obsługę. 692-052-651 więcej informacji pod telefonem .

Gość gość
Wypadałoby napisać, w jakim mieście ta super oferta... Ehh... Ja mam swojego dentystę u siebie w Krakowie, na dodatek chodzę do Kliniki Luxdentica, która ma świetny personel i nowoczesny sprzęt, mogę u nich wykonać każdy zabieg, jaki tylko potrzebny. Więc nie wiem, co by mi musiano oferować, abym zmieniła lekarza i klinikę :)

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w Zielonej Górze lub okolicach to mogę wam polecić gabinet stomatologiczny www.centrumstomatologii.pl Mają szeroką ofertę związaną ze stomatologią estetyczną. Pracują tam świetni specjaliści, więc polecam ich wam.

Gość kolinau922
Stomatologia estetyczna służy chyba głównie temu, aby pomóc odzyskać pewność siebie i aby sprawić, że człowiek znów zaczyna się uśmiechać. Dobrą kliniką, jeśli chodzi o zabiegi z tego zakresu niewątpliwie jest https://www.borczyk.pl/ Pacjenci chwalą sobie obsługę, jakość i podejście.

Gość gość
Jak chcecie zadbać o swoje zęby to dobrze sprawdzi się wrocławski gabinet Margo na ul. Trawowej http://margo-stomatologia.pl/ Regularnie chodzę do nich na usuwanie kamienia i wybielanie, utrzymują moje zęby w bardzo dobrym stanie.

Jeżeli któraś z was jest z Wrocławia to możecie odwiedzić www.lux-dent.com.pl/stomatologia-estetyczna-wroclaw/ , sama robiłam tam kilka zabiegów, choćby zakładałam aparat na zęby oraz je wybielałam i efekt jest godny polecenia.

Gość kartinkaka

Wybielałam zęby w Dental House w Łukowie i efekt był na tyle mocny że mocno ograniczyłam picie kawy żeby jak najdłużej utrzymać biel. Świetny gabinet! 

W Toruniu jeśli chodzi o stomatologa to mogę polecić usługi jakie oferuje Maciej Drosd (drosd.pl). Chodzę do niego zarówno pod względem typowego leczenia problemów z uzębieniem. jak i też korzystałem z jego usług pod kątem zabiegów implantologicznych. Wykończenie, korony, licówki to wszystko po jego interwencji prezentuje się wyjątkowo tak więc pod tym kątem zdecydowanie polecam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować