Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe żeby facet sie takim czymś zniechecił?

Polecane posty

Gość gość
Ojojoj, dopisuje: ohyda:p bez abstrahowania juz- obleśną ohyda a jak jesżczę pomyśle, że mój kuzyn z kimś takim musiał być, niedobrze mi się robi.

Gość gość
Xhank, jak kuzyn bedzie ja mial to on niw ty widac lubi oblwsne prostackie i okeopniw oxhysne wrecZ zwyzac cie nie musi xhanka to twoje alter egoo

Gość gość
up

Gość gość
Jaki kurwa kuzyn ty młocie, ja jestem facetem. Przestań mi tu pisać do uja pana. A za twoje ojojojoj to po pysku możesz dostać. Myślisz, że jesteś kimś a ja tępie takie ścierwo.

Gość gość
napij się wody ze zródła bedziesz elfem w postaci kuzyna i chanki ehehhe

Gość gość
Czasem piję jak jeżdżę z kumplem na survivale w góry :)

Gość gość
A może jak się wyszykowałaś to facet myślał, że wyglądasz na późne 20 lat i jeszcze było ok, a ostatnio jak się nie umalowałaś to wyglądałaś na swoje 30+ i czar prysł. Nie czarujmy się. Kobiety po 30 swoim naturalnym wyglądem nie zachwycają mówiąć delikatnie.

Gość gość
delikatnie się oceniasz skarbie może jednak kogoś skusisz jak nie urodą to czystą bawełną eko przekonaj go tylko że ty mimo starości nie palmisz bielizny i notorycznie nie miewasz orgazmów bp faceci jak ci zagladaj w jedno oko to robią minę zamiast minety ....nawet wiodący przedstawiciel w postaci chanki z wasem wysiada i nie daje rady patrząc w twoje drugie oko bo nie wie na którym sie skupić .... ehehehe ..