Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypożyczenie laktatora

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny - jest sens kupować lakator? W necie znalazłam oferty jego wypożyczenia. To się opłaca? To są dobre sprzęty? Sama nie wiem co robić. Też nie wiem czego powinnam od tego laktatora oczekiwać. Ciężko powiedzieć, jaki on powinien być, skoro nigdy ich dotąd nie używałam. Podpowiecie?

Gość gość
To zależy od tego na jak długo go będziesz potrzebować. Ja wypożyczyłam ze szkoły rodzenia, potrzebny mi był tylko na wzbudzenie laktacji po cesarce, syn nie mógł sam ssać bo miał żółtaczkę i karmiono go odciąganym pokarmem z butelki.

Gość gość
Majtki też pożyczysz?! szczyt skąpstwa...

Gość gość
Ja bym się brzydzila. Teraz elektryczny laktator w necie kupisz za 100zl a ręczny już nawet za 20.

Gość gość
Wszystko ladnie pieknie tylko mojej znajomej sie taki pozyczony zepsul.. Nie wiem dokladnie co i jak ale jakas kase musiala zwrocic. Ja wolalam kupic i to sie okazala swietna inwestycja mimo ze kosztowal 200zl ale uzywam go juz miesiac i na pewno bede go uzywac w przyszlosci

Gość gość
pożyczyc można jeśli końcówki do odciagania są sterylizowane, ja w szpitalu pożyczyłam od położnych ale po wyjściu kupiłam nowy, brzydziłambym się pożyczać od kogoś, na szkole rodzenia położne mowią żeby nie pożyczac, bo to jest tak jak bielizna, przeznaczone dla jednej osoby

Gość gość
Po pierwsze-kupujesz go, gdy naprawdę jest potrzeba. Po drugie, kupujesz tylko nowy, więc nikt wcześniej go nie używał. Po trzecie sprzedajesz za 1/3 ceny, gdy już nie jest Ci potrzebny i "pójdzie" na OLX w jeden dzień. I uwaga- nie ręczny, bo się namęczysz i frustracji dostaniesz, tylko elektryczny.

Gość gość
Majtek nie wypożyczę. Po co takie komentarze, skoro się kompletnie nie zna sytuacji? Nie wiem czy jest sens kupować, skoro może być mi potrzebny tylko na chwilę, albo w ogóle. Koszt zaczyna się od 6 zł na dobę - https://askot.pl/wypozyczalnia/wypozycz-laktator/ Więc może lepiej odpuścić kupowanie, ewentualnie lepiej zastanowić się nad tym dopiero wtedy, kiedy faktycznie będzie mi potrzebny na dłużej? Porządne laktatory widzę po 600 zł.