Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaf123456

Zona śpi z 14 letnią córką mąż osobno.

Polecane posty

Gość olaf123456

Witam trochę głupio mi opisywać tą sytuację, ale nijak nie mogę przetłumaczyć żonie, że to co robi to patologia no chyba że się mylę: Otóż jesteśmy małżeństwem od 25 lat mamy 2 córki ,między nimi jest różnica 13 lat. Problem zaczął się ,już przy pierwszym dziecku. Żona spała z nim do 12 roku życia nie pomagały tłumaczenia ,że źle robi , a sex był od święta . Potem urodziła się 2 córka. Żona stwierdziła, że teraz na pewno będzie spać osobno i tak było do 3 roku życia, bez problemu sama córka zasypiała ,i spała osobno w łóżeczku, ale w naszym pokoju i potem w swoim . Ponieważ często mnie nie było w domu (praca), żona znowu zaczęła brać córkę do łóżka i sytuacja jest taka jak kiedyś, ja śpię osobno ona osobno z dzieckiem .Jestem kłębkiem nerwów .Ona twierdzi, że już niedługo nie będzie spać i musi się do niej przytulić ,albo śmieje się się, że to jej naturalna antykoncepcja . Córka jak tyko widzi jakąś większą bliskość między nami wpada w histerię.Żona natomiast robi mi wyrzuty,że jak przyjdzie do mnie do łóżka położyć, co zdarza się może raz na 2 tyg . Nie dam jej spokoju tylko się dobieram, i z tego powodu, też nie przychodzi. Natomiast jak wybucha awantura /co teraz zaczyna być na porządku dziennym/ to twierdzi ,że znęcam się nad nią psychicznie . Co robić ?

Gość gość
Poszukaj kochanki.

Gość gość
Jestem przeciwna zdradzie, ale tu chyba nie oceniłabym Cię źle. Nie no żartuję. Zaprowadź żonę do psychologa bo ewidentnie jest z nią coś nie tak.

Gość gość
a golisz się? myjesz się? może chrapiesz? co do córki jest zazdrosna ale to normalne pewnie mało spędzasz z nią czasu dlatego matka jest jej a ty niemiły dodatek

Gość gość
Zaczekam niedługo przyjdzie żebyś ja zapłodnil bo córka już duża. Najwidoczniej jesteś tylko reproduktorem dla żony. Smutne. Ale może spróbuj córkę zawstydzic zw taka duża i z mamą śpi. Trochę to chore żeby 14 lata spała z rdzicem

Gość gość
może kołdrę jej zabierasz? problem jest w tobie coś robisz nie tak że jej niewygodnie z tobą spać

Gość gość
a może za bardzo ją obłapujesz a ona chce mieć przestrzeń może kup duże łóżko z dwoma kołdrami tak żeby każdy miał swoją do tego spytaj ją czy chrapiesz jak tak to do lekarza i codziennie się myj przed pójściem spać może ci też z mordy capi

Gość olaf123456
Nie mam problemów, ani z chrapaniem ,ani brudem ,w domu mnie nie ma bo pracuję niestety w tym kraju za 2000 zł nie zapewnisz godnego bytu rodzinie i startu dla dzieci . Niem mam bogatych rodziców prawie kupę lat jako przedstawiciel handlowy w zachodnich korporacjach . Tam chyba Brudasów ni zatrudniają

Gość gość
Człowiek ma problem prosi o rady zamiast tego słyszy obelgi ? "z mordy ci capi " Gościu czy ty jesteś normalny . A moja rada idź do psychologa z nią . I nie słuchaj takich g****o-jadów jak ten od capiącej mordy. Takie męty zawsze były i będą folklorem na forach . Nie ma gdzie zabłysnąć to kogoś zmiesza z błotem . Człowiek z ilorazem inteligencji równym małpie.

Gość gość
No to wybierz kasa czy rodzina.

Gość gość
Rozwód z winy żony. Wg mnie jedyne wyjście.

Gość gość
Chora baba. A jak ona wychowuje tę 14-latkę? Na następna chorą babę. Jeśli Ci zależy i na życiu erotycznym i na małżeństwie, to postaw ultimatum, że z Wami koniec jeśli ona nie wróci do Waszego łóżka. Ale trudno wierzyc, że Ci się uda, skoro już tyle lat baba się wygłupia. Bądź stanowczy. Współczuję.

Gość gość
Nie znam 14 latki ktora spala by z matka.Chore to.14latki to juz duze dziewczyny.

Gość gość
Czemu wczesniej nic nie robiles???toz to trwa tyle lat.

Gość gość
Albo ten człowiek kocha ją jakąś masochistyczną miłością,albo jest ciężkim idiotą,że z nią jest tyle lat .W jednym i drugim wypadku powinien zgłosić się jak najszybciej do lekarza .

Gość gość
Chore

Gość gość
Stuknięta baba. Idź znajdź sobie kochankę nie męcz się nikt cię o to nie może obwinić .

Gość gość
znajdz lepszą pracę, zrób coś ze sobą, może jakaś silownia, to sama przyjdzie. Teraz się brzydzi takiego lumpa, spaślaka i gołodupca.

Gość gość
I następny rodzynek ,Czy ty sobie zdajesz sprawę ,że to co nabazgroliłeś jest karalne ? Do admina , bardzo proszę o zabezpieczenie adresu ip. Tego człowieka i usunięcie wpisu . Wpis niczego nie wnosi do dyskusji ,a ma na celu jedynie publiczne poniżenie osoby.

Gość AgnieszkaFlis
Przerażające jeśli jest prawdziwe ? Dawno nie czytałam, aby w ten sposób wychowywać dzieci ? 10 lat uważam, że jest za dużo, ale 14 ?Proszę natychmiast zabrać żonę do jakiejś poradni jeśli cokolwiek zostało u Pana uczuć do żony.