Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szympansik_Jaś

Dobry smartfon, jaki?

Polecane posty

Gość Szympansik_Jaś

Jaki smartfon warto kupić? Które modele warto brać pod uwagę i chociażby porównać w komórkomacie? Tyle tego jest, że na prawdę ciężko się na coś zdecydować.

Gość remembrandt
Smartfonów jest mnóstwo. Ja osobiście mogę polecić Samsungi, korzystam już od kilku lat z nich i jestem bardzo zadowolona. Teraz jeśli będziesz brać któregoś to polecałabym mimo wszystko sprawdzić które z nich dostaną aktualizację oreo - http://supernowosci24.pl/aktualizacja-oreo-w-ktorych-modelach-samsunga-mozesz-liczyc-na-update/ Warto brać te najnowsze :-)

Gość gość
żadne szajsungi, obecnie najbardziej opłacalne jakie mogę polecić to xiaom redmi 4x z tych tanich albo one plus 5t z tych droższych

Gość marxgo
@sahannah, a jak ci się sprawuje City XL? Bo ja zastanawiam się też nad tym zwykłym City :)

Gość sahannah
@marxgo u mnie City XL spisuje się w porządku. Jak na moje potrzeby jest okej, nie mam powodów do narzekania. Z pamięcią też nie mam specjalnie kłopotów.

Gość gość
Kwestia jaką kwotę możesz wydać :) Ja niedługo planuję sobie wymienić i rozglądam się za nowymi, na razie zainteresował mnie Hammer Energy 18x9, bo wygląda całkiem ciekawie

Gość gość
@up i jak, kupiłaś/eś sobie tego Hammera? Bo mój chłopak też się zastanawia nad jego kupnem

Gość gość
Tak, zamówiłem sobie tego nowego Hammera, też mnie do siebie przekonały te parametry, no i dobra cena. Właśnie do mnie dotarł i pierwsze wrażenia całkiem dobre.

Gość frugooo7
A ktoś ma może Hammera Blade'a? Bo też jest niezły.

Gość gość
Mój chłopak ma Blade'a i jest z niego całkiem zadowolony, sprawuje się bardzo dobrze.

Gość gość
Energy 18x9 też jest całkiem dobrym modelem jeśli ktoś lubi pancerniaki :)