Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teść alkoholik, zboczeniec co robić? Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam potrzebuje rady co robić, gdzie to zgłosić, gdzie szukać pomocy. Witam jestem matka dwóch malutkich dzieci mieszkać w domu z rodzicami mojego męża. Zacznę od początku, teściowa z teściem od paru lat że sobą nie rozmawiają, teściowa trzyma swojego męża bo nie ma Co z nim zrobić, nie ma on nikogo. Teściowa ma pokój na dole, teściu u nas na górze... (nie ma dla niego miejsca na dole) Mój teściu jest alkoholikiem, rano wychodzi w nocy przychodzi pijany... potrafił nas okradać z pieniędzy, grzebać w naszych rzeczach... ale to co wczoraj zrobił... wyobraźcie sobie że przylapalam go jak spał w moich majtkach... To się już w głowie nie mieści, co z nim zrobić...? Boję że po takich jego akcjach zaraz zacznie mi się w nocy dobierać do dzieci... Iść na policję? Do adwokata po poradę? Dodam że nie pracuje, tylko dorabia sobie gdzieś żeby mieć na picie, żadnego wkładu nie daje na rachunki, utrzymanie domu...

Gość gość
współczuję...

Gość gość
Musisz czekac kiedys wykorkuje ,albo mu w tym dopomuc.

Gość gość
Pielęgnować jak.bogaty i sławny, może twoim dzieciom spadek kapnie:p odrzuć te, które krzywdzi, wysmiewaj je i ponizaj, nie ufaj im, gdy mówią prawdę, bo przecież z nich korzyści nie masz a z teścia masz, jego.blask.oświeci twój marny prowincjonalnym zywot:p

Gość gość
hahaha, niezłe jaja, tak idź na policję i zgłoś że teść śpi w Twoich gaciach, padną ze śmiechu :D

Gość gość
A gdzie spał? z tobą ? że zauważyłaś swoje majtki na nim.Chyba nie wchodzisz tam gdzie śpi pijak.

Gość gość
Dla dobra teściowej i jej szczęścia i ewentualnej kasy teścia podstaw mu dzieci:p przecież to taki porządny człowiek, szwagierka teściowej tak go jej twoim zdaniem zaxdrosci:p , nie ma jak zboczeniec, pedofil, ale kto bogatemu zabroni?

Gość gość
Zwyczajnie był tak nabity, że zmieniając majtki, swoje pewnie uszczał, założył twoje. Alkoholikom nie takie rzeczy się zdarzają.

Gość gość
Pewnie wrocil nawalony i sciagnal te gacie z suszarki czy jakos tak, wiec to akurat nie problem. Natomiast Wasza sytuacja mieszkaniowa z nim za sciana to wielki problem.

Gość gość
Może się wyprowadź, siedzisz tesciom na glowie jak pasożyt