Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drzemki w zlobkach

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do mam ktorych dzieci sa w zlobkach, jak wyglada tam drzemka? Jest jedna godzina o ktorej wszystkie dzieci maja spac czy jak ktores dziecko zrobi sie spiace to panie odkladaja je do lozeczka a reszta sie bawi? Pytam bo moja roczna coreczka jest bardzo niechetna do drzemek w ciagu dnia, zasnie dopiero okolo 14 -15 a jak sie chce ja wczesniej "na sile" polozyc to starsznie placze i za nic w swiecie nie chce spac.

Gość gość
Zalezy od placówki. Nikt tam dziecka nie ma prawa zmuszac do spania. to wylacznie przywilej

Gość gość
Najlepiej przedzwonic do zlobka albo dowiedziec sie bezposrednio na miejscu. U synka byly stale godziny drzemek dla wszystkich dzieci. Wydaje mi sie ze po kilku dniach/tygodniach dzieci sie przyzwyczajaly do tych drzemek.

Gość gość
Dodam jeszcze do powyzszego ze synek nie spal za dnia w domu wcale ale w zlobku jak widzial ze wszystkie dzieci maja drzemke to spal razem z nimi. Dziecko inaczej zachowuje sie w grupie niz w domu.

Gość gość
U nas jest taki mini zlobek, 5 dzieci i 2 panie i jak dziecko robi sie spiace to jedna pani bierze je do innego pokoju gdzie sa lozeczka i je tam kladzie i czeka az usnie

Gość gość
U mojego syna w żłobku jest godzina gdzie panie mówią, że pora na drzemkę. Ale jeśli jakieś dziecko, nie chce czy nie może zasnąć po prostu idzie sie bawić dalej,nic na siłę. Jeśli jest zmęczone później może jak najbardziej iść spać. :)