Gość Ola876 Napisano Luty 21, 2018 Mam 16 lat a on ma 18 i chodzi o to że on pochodzi z bogatszej rodziny i jego stać dosłownie na wszystko ale np mn nie stać np na iphone czy jakieś mega drogie rzeczy mam problemy rodzinne on o nich nie wie ponieważ boje się mu co kolwiek powiedzieć bo wiem że będzie myślał że jestem jakąś patologią i po prostu zerwie ze mną kontakt. Tak jesteśmy przyjaciółmi takimi internetowymi mamy do sb 80 km ale nie mamy się kiedy spotkać. Ogl to w sobotę się umówiliśmy na to 1 spotkanie żeby spędzić razem czas bo powiedział że woli ze mną się spotkać niż z kumplami ale nw może powinnam mu powiedzieć wszystko o mojej rodzinie jak jest i wgl bo jak nie bd szczera to kopnie mn kiedyś w dpe a podoba mi się bardzo znamy się już od 4-5 miesięcy i zależy mi na nim nw czy jest to dobry pomysł że się z nim spotykam i czy powinnam powiedzieć mu o wszystkim trochę się boje bo mogę go stracić i wgl będzie się śmiał zamiast mn wspierać :'(. Pomóżcie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach