Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 42 lata i nigdy nie bylam za granicą nie lecialam samolotem

Polecane posty

Gość gość

ma ktos podobnie? bo czuje sie jak dziwoląg.

Gość gość
Nie masz czego zalowac, ot zobacz co sie dzialo w nicei, w rimini, Egipcie, w Polsce jest bezpiecznie, zle Ci?

Gość gość
Latanie samolotem jest super ale jeszcze na pewno będziesz miała okazję lecieć samolotem

Gość gość
To skoro to dla ciebie probem, dlaczego cos z tym nie zrobisz? Na tanie loty kazddego stac, mozna poleciec na weekend do dowolnego miasta Europy. Szkoda zycia na siedzenie w jednym miejscu.

Gość gość
Autorko, ja pierwszy raz zobaczyłam morze, gdy miałam 18 lat. Za granica byłam w UK, dwa razy w odwoedziny i to były moje jedyne loty.

Gość gość
Problem z doopy wzięty...

Gość gość
ale masz problem haha ręce opadają

Gość gość
az tak mnie nie ciagnie zeby leciec samolotem. wystarcza mi wycieczki po kraju polskie gory i morze. ale wkolo wszyscy wczasy zagraniczne itp.itd.

Gość gość
przyleć do mnie za granice to polecisz :)

Gość gość
A co cie obchodzi co ludzie wkolo? Jakby wszyscy wkolo mieli hiv to tez bys chciala? Nie badz konformistka i rob to co jest wazne dla Ciebie, a nie to co robia wszyscy. Życie masz jedno i zyjesz dla siebie.

Gość gość
Jesli sama nie chcesz to nic na sile. Ale jesli chcesz i masz z kim to zrob sobie wypad np do jskiejs stolicy europejskiej, bilety sa tanie... a jesli niekoniecznie samolotem to polecam Ci np. Prage-piekne miasto :) co do dluzszych wakacji to Polska jest cudowna ale niestety pogoda jest czesto niefajna i caly wyjazd zepsuty wiec ja juz dawno nie spedzam urlopu w PL... omijaj tylko kraje muzulmanskie, do dziczy nie warto latac

Gość gość 26lat
Ja byłem tylko w niemczech ale to sie nie liczy bo blisko a samolotem i w górach nie byłem nigdy