Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam strasznie musze iść do fryzjera farbowac włosy ale w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Zapisałam się do fryzjera na farbowanie ale jestem na początku 7 mśc. Wlosy mam w połowę pleców odrosty poniszczone końcówki się rozwijają. Masakra. Planuje ściąć i farbowac. Ale z drugiej strony zastanawiam się czy to dobry pomysł. Może lepiej ściąć tak na mega krótko?

Gość gość
Tak, opiertol się na rekruta

Gość gość
Ale dlaczego chcesz sciac na krotko? Bo tego sie oczekuje na prowincji od matki polki? Idz do fryzjera, zrob sobie boska fryzure i badz szczesliwa.

Gość gość
Ja farbowalam w czasie ciazy. Zglosilam fryzjerce że musi być delikatna farba. Zastosowała Wellę jakaś ziołową dla alergików.

Gość gość
Lepiej farbowanie sobie daroj. Ściąć możesz jeżeli nie wierzysz w zabobony :D

Gość gość
Dlaczego ma sobie darować farbowanie. Co znowu wymyśliłaś?

Gość gość
Bo krótka zawsze mi się marzyła. A teraz mam dobry czas, zawsze obawiałam się ze nie będzie mi pasować. Nie mam pojęcia jakie farby na fryzjerka. Nigdy u niej nie byłam. Idę po raz pierwszy jest stylista wiec może ma odpowiednie dla kobiet w ciąży. Jutro zadzwonię i zapytam.

Gość gość
Nie ma nic glupszego od ścięcia włosów na krótko, gdy ma się noworodka. Krótkie trzeba układać, bo inaczej wyglądasz jak zmokła kura, a przy takim maluchu może być krucho z czasem

Gość gość
Dokladnie. Krotkie wlosy wbrew pozorom wymagaj duzo wiecej zachodu niz dlugie. Ale jak o tym marzysz, to to zrob

Gość gość
Faktycznie nie pomyślałam o tym. Dzięki w takim obetnę chociaż na średnio

Gość gość
Krótki rozum? Oszalałas?

Gość gość
A czy wy farbowalyscie? Co do cięcia nie mam wątpliwości ale do farbowania juz tak,ale nie dlatego że dziecko urodzi się rude tylko dlatego zw może dostane uczulenia?

Gość gość
Ludzka głupota nie zna granic. Dorosłe baby, a durne. Zabobony masakra! Autorko ostrzyz wlosy jak ci sie tylko podoba, pofarbuj choćby na zielono. Gwarantuje, że nic twojemu dziecku nie będzie. Jestem tego przykładem.

Gość gość
Nie scinaj na krótko. W ciąży buzia inaczej wygląda,jest pełniejsza, chodzi o to żeby ci ta fryzura pasowala i żebyś nie żalowala. Obecnij te suche końcówki i połóż farbę.

Gość gość
Farby bez amoniaku i dajesz! Ciąża to czas rozkwitu :) porozpieszczaj się póki dzidzia nie płacze i grzecznie siedzi w brzuchu ;)

Gość gość
Jak masz ochote to nawet i na krótko zetnij. Mnie tez kiedys zniechecali ale odważyłam sie i super wyszlo. 5 min myje ,5 min susze i nic nie musze ukladac,troche na koniec gumy wetre najwyzej.