Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niesforny Dyziu 23cm

Pytanie do pań czemu golicie kuciapy

Polecane posty

Czemu golicie swoje ważyny? Wasze narządy są najpiękniejsze w wersji naturalnej. Ogolona pochwa= wrażenie riki tiki z dzieckiem. Tylko pedofile lubią riki tiki z gołymi szantalkami.

Gość gość
Wnioskując po Twojej wypowiedzi i określeniach na okolice intymne, sam jesteś dzieckiem. Powinieneś już spać, bo jutro trzeba wstawać do szkoły.

Pochwa to złe określenie? Ale cipka już jest spoko? Złość przez ciebie przemawia, Dyzio to rozumie bo ukońćzył elitarną psychologię w Wyższej Szkole Zarządzania Polem Namiotowym. Jesteś zła bo frustruje cię fakt, że masz obwisły biust. A taki biust jest nieatrakcyjny i w ogóle fuj fuj. Do szału doprowadza cię fakt, że przez twoje przywary Dyzio NIGDY cię nie riki tiki.

Gość gość
Lubie mieć Tam gładziutko :*

Gość gość
Bo faceci tego wymagają

Gość gość
pochwę? a ty sobie golisz wątrobę?

Gość gość
Jeśli tylko zarost wg ciebie odróznia kobietę od dziecka to masz problem. Każdy robi jak lubi. Pisz o sobie że wolisz owlosione. Tak po prawdzie czy widzialeś obrazy z przed np 150 lat i kobiety nagie miały tam zarost?

Dyzio nie ogląda takich perwersyjnych obrazów, Dyzio woli impresjonistów. I Rembrandta. Odrzucając żarty na bok- a nie przeszkadzają wam wrastające włoski? Nie bolą was te woski i depilatory? Naturalny wzgórek łonowy działa jak afrodyzjak, panowie na pewno mnie tu poprą. Chyba, że macie obwisłe cycki. WTedy to nikt na pochwę nie patrzy.

Gość gość
Ojjj Dyziu Dyziu, dla Twojej informacji mozg o srednicy 23cm nie jest duzym mozgiem i nieszczegolnie jest to powod do chwalenia sie tym w nicku. Chciales zabrzmiec jak dorosly, ale obcowanie z nieznanym Ci slownictwem ni jak wychodzi. Otoz widzisz kobiety gola sobie cipki po to zeby faceci nie polykali ich wlosow lizac je bez opamietania. Takim wlosem mozna sie zachlysnac i umrzec, a one tego by nie chialy wiec bardzo o nas dbaja. Slaby argument?? No to drugi jest Taki, ze ze wzgledow estetycznych, na niektorych facetow owlosione cipki dzialaja mniej wiecej tak jak nieogolona broda u kobiety :)

Gość gość
Kuciapy? Co to za słownictwo. Golimy bo to i estetyczniej i bardziej działa na facetów. Jak mnie tam dotyka a jestem gładka to i doznania są większe. Moj facet też tam jest wygolony bo tak lubię a jemu się to podoba. Ot cała tajemnica

Gość gość
Ja przepadam za zarostem i im gęściejszy, dłuższy tym bardziej minie to kręci.

Gość gość
Taaaaa busz jest ok szczegolnie jak wystaje z majtek

Gość gość
Ja mam bardzo zarosnieta

Gość gość
To w moich oczach jesteś Bogini !

Gość gość
tylko wygolona wygląda delikatnie i kobieco

W młodości goliłem krocze i okolice o***tu, z czasem zaniechałem tego arbarzyńskiego procederu. Dyskomfort przy odrastaniu był straszny. Podziwiam was, moje panie. Osobiście lubię owłosione, ale każdy ma swój gust.