Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaaaaa27

Problem z seksem, proszę o radę

Polecane posty

Od niedawna spotykam się z facetem i doszło między nami do kilku zbliżeń. Problem jest chyba jednak dość poważny bo tak naprawę on może zaspokoić mnie tylko palcami, on nie jest w stanie wejść we mnie bo jego członek w ogóle nie jest twardy a jeśli jest to tylko przez kilka sekund więc seks nie jest możliwy;/ bardzo się staram i on mówi że strasznie go podniecam ale to nie odzwierciedla tego jak to wygląda. Po pierwszej takiej sytuacji przepraszał że jest zmęczony, drugi raz mówił że zapomniał prezerwatywy ale sytuacja powtórzyła się jeszcze kilka razy. Po wyglądzie jego członka i przeczytaniu kilku informacji wygląda mi to na stulejkę tylko że on rok temu zakończył długoletni związek więc zastanawiam się jak to wtedy wyglądało, czy ten problem się pojawiał. Poradźcie mi proszę czy i jak poruszyć ten temat żeby bo zależy mi na tej znajomości i jestem gotowa mu pomóc i go wspierać żeby rozwiązać ten problem ale czy nie urażę go jeśli tak wcześnie to poruszę? z drugiej strony nie wyobrażam sobie tego na dłuższą metę przy stałym związku;( pomóżcie

Gość gość
A dobrze ciągniesz siura ustami? Jaką masz pipe? Bardzo obrośniętą???

Gość gość
Ja sprobuje Cie swoim zbadac