Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale miałam z******te orgazmy z małym k***skiem

Polecane posty

Gość gość

ale miałam z******te orgazmy z małym k***skiem

Gość gość
Aha

Gość gość
Ile to maly

Gość gość

Mały 10-14cm

Gość gość

Temat sondabliskie działa! :) Tak się pocieszacie maleństwa ;) prawda booooli i jest taka że małe pindolki budzą w nas dużo emocji, np. współczucie i żal :) bywają powodem wybuchu śmiechu i kobietki nawzajem opowiadają sobie o takich tycich okazikach żeby druga nie musiala się męczyc i udawać :) kiedy to kobiety muszą wysluchiwać o za małych cyckach to jest w porządku. Wystarczy uderzyć w stół i nożyce odzywają się zasypując forum tematami o wyższości małej paróweczki :D

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Temat sondabliskie działa! :) Tak się pocieszacie maleństwa ;) prawda booooli i jest taka że małe pindolki budzą w nas dużo emocji, np. współczucie i żal :) bywają powodem wybuchu śmiechu i kobietki nawzajem opowiadają sobie o takich tycich okazikach żeby druga nie musiala się męczyc i udawać :) kiedy to kobiety muszą wysluchiwać o za małych cyckach to jest w porządku. Wystarczy uderzyć w stół i nożyce odzywają się zasypując forum tematami o wyższości małej paróweczki :D

Nie pocieszaj się kaleko z dużym podszywając się pod kobietę.

Gość Pati444

Ja przez faceta który miał dużego wylądowałam w szpitalu nie polecam. Z małym czy średnim nie mialam takich problemów.

Gość Pati444

To chyba słonice gustują w dużych

Gość gość

Jestem kobietą. Byłam przez 5 lat z facetem z małą paróweczką. Codziennie zapewniałam go o miłości i o tym że jest idealny w każdym calu. Wiłam się pod nim i jęczałam chociaż nic nie czułam, ale kochałam go i nie chciałam by jego ego cierpiało. Zostawił mnie bo po wypadku byłam unieruchomiona, do tego antydepresanty i w wyniku tego przytyłam 10 kg. Stwierdził że juz go nie podniecam bo jestem za gruba i znalazl sobie inną. Teraz już dla nikogo nie będę wyrozumiała, bo faceci nie są wyrozumiali dla kobiet.

Gość gość

Pati444 to facet z małym frędzelkiem. Bajki o szpitalu opowiadaj kumplom o ile ich masz :)

Gość Oko

jeśli dla kogoś 14cm to mały to wy chyba macie takie pojęcie teoretyczne odsyłam was do praktyki

Gość Pati444

Jestem kobietą!!! Tu chyba siedzą sami faceci którzy bronia swoje peni/sy

Gość Oko

a jak nie to banefikse

Gość gość

Mały - 10.5-12 cm

Bardzo mały - poniżej 10 cm.

14 cm to norma!

Gość mmmmmmm
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Jestem kobietą. Byłam przez 5 lat z facetem z małą paróweczką. Codziennie zapewniałam go o miłości i o tym że jest idealny w każdym calu. Wiłam się pod nim i jęczałam chociaż nic nie czułam, ale kochałam go i nie chciałam by jego ego cierpiało. Zostawił mnie bo po wypadku byłam unieruchomiona, do tego antydepresanty i w wyniku tego przytyłam 10 kg. Stwierdził że juz go nie podniecam bo jestem za gruba i znalazl sobie inną. Teraz już dla nikogo nie będę wyrozumiała, bo faceci nie są wyrozumiali dla kobiet.

Wow jeden Cię wystawił to musisz teraz sobie odbić na innych budząc w nich kompleksy, a my na wielkość przyrodzenia mamy taki wpływ jak ty na wielkość wiadra które potrzebuje końskiego rozmiaru

Gość gość
10 minut temu, Gość mmmmmmm napisał:

Wow jeden Cię wystawił to musisz teraz sobie odbić na innych budząc w nich kompleksy, a my na wielkość przyrodzenia mamy taki wpływ jak ty na wielkość wiadra które potrzebuje końskiego rozmiaru

Jeżeli więcej niz 12 cm to koński rozmiar to faktycznie takiego potrzebuję. 

Gość gość

Właśnie to jest najbardziej żałosne  (poza małym frędzelkiem oczywiście) że zakompleksieni faceci nazywają kobiece narządy "wiadrem" :) nie ma zbyt luźnych ci / pek, są za to za małe fiu / tki :)

Gość gość

Nie ma co wpadać w kompleksy bo mój przypadek potwierdza, że to miłość jest ważniejsza niż mały beniz. Gdyby mnie nie zostawił to pewnie teraz byłabym jego żoną i bawiłabym się paróweczką na żądanie, tak jak to wcześniej czyniłam. Spełniałabym się w tej roli, nieba bym mu przychylała i dalej komplementowała, zeby codziennie tryskał dobrym humorem. Morał z tego taki - głowa do góry bo znajdziesz swoją. A jak już ją znajdziesz to nie zostawiaj jej z powodu niedoskonałości jej ciała, bo to zakrawa o hipokryzję :) wtedy tworzysz potwora ;) 

Gość gość

Jeśli nie chcesz mojej zguby Rasputina daj mi luby.