Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KARA ŚMIERCI ZA ZNĘCANIE NAD ZWIERZĘTAMI

Polecane posty

Gość gość

https://m.kozaczek.pl/plotka/jego-oczy-wypadly-z-oczodolow-zmarl-bestialsko-skatowany-pies-83439 Mam już dosyć meczenia,kopania,podpalenia,bicia siekierą, kijem,młotem, rurą ,wieszania,topienia,głoszenia,wyzwalania z samochodu i innych bestialstw na psach i innych zwierzetach.Apeluje o jak najwyższe kary, dla ludzi którzy się tego dopuszczają! Nie będę Już czytać, słuchać, i oglądać takich rzeczy.Mam k***a dość!!! Teraz ja się tym zajme.Wywęsze kazdego w tym kraju ktory posumie się do tego.Bede sprawdzac konta,wlamywac sie na nie,sprawdzac lokalizacje.Dopadne.Zamecze.Na śmierć. Nie będzie litości.

Gość gość
Autorze podpisuje się pod tym.Społeczeństwo musi zacząć działać I łączyć sie w potęgę w tej sprawie.

Gość gość
Wyolbrzymiasz :) W latach '90 to byla norma, ze kot byl jak żywa pochodnia. Zresztą wśród wyznawców islamu dalej panuje moda na łamanie łapek kotom i obcinanie na żywca uszow oraz innych kończyn psa :)

Gość gość
chyba cię poyebało zwierzę to nie człowiek znęcanie się powinno być oczywiście karane ale na pewno nie smiercia

Gość brokeninside87
gość dziś (2) x to znowu ty, padalcu?:(

Gość gość
zwierzę to nie człowiek i co z tego? te mendy co sie znecają nad zwierzetami to nie ludzie tylko bestie, więc kara śmierci powinna byc dla takich monsterów

Gość gość
brokeninside87 dziś gość dziś (2) x Tak pulpeciku :classic_cool:

Gość gość
20:28 juz wiem skad jesteś. Internet to drogowskaz.A haker,to nie film Fantasy.

Gość gość
ty z 20:28 kot w islamie jest jak święty, nawet nie wolno wyprosić go z meczetu. Pies jest nieczysty, ale można go mieć do pracy, pilnowania bydła, jednak nie można go wpuścić do domu. Nie obrażaj jak nie wiesz ☺

Gość gość
Zamiast się straszyć zgłaszaniem pierdół radzę pogłębić wiedzę w temacie. Kara śmierci groziła za zabicie kota w starożytnym Egipcie. Niestety u nas nie Egipt, a zacofany kraj pełen zwyrodnialców, dla których zwierzę jest rzeczą

Gość gość
"W latach '90 to byla norma, ze kot byl jak żywa pochodnia." Co ty za pierdoły wypisujesz? Jaka norma? Co za debil.

Gość gość
gość dziś 20:28 juz wiem skad jesteś. Internet to drogowskaz.A haker,to nie film Fantasy. x Byłaś z tym u lekarza? :D

Gość gość
"zwierzę to nie człowiek" Ale jak człowiek czuje. Jak człowiek każdy ma swój charakter i jak człowiek cierpi kiedy się go krzywdzi. Za znęcanie powinny być takie same kary jak za znęcanie się nad człowiekiem. Tak samo życie na tej ziemi. I tak samo ma do tego prawo. Ja nawet jak patrzę na niektóre zachowania zwierząt to nawet śmiem twierdzić, że one stoją wyżej niż niektórzy ludzie.

Gość Maniuś

Podpisuje się za tym jak najbardziej. Bezwzględna kara śmierci