Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onaona1993

Mój facet sie mną znudził...

Polecane posty

Witam. Proszę kogoś o poważną poradę... jestem z facetem ponad 3 lata i od pewnego czasu zauważyłam i odczułam że mu się chyba znudziłam :( interesuje go tylko seks analny a ja mam ochotę i liczę na więcej jeśli chodzi o ci*pke :( a on nic... ogląda zdjęcia innych kobiet i mam wrażenie że te fotki bardziej go robią niż moja osoba :( czy mu się znudziłam ? W czym tkwi problem i co powinnam zrobić żeby to zmienić ? Proszę o porady!!!! Dodam że wyjeżdza za granicę do pracy i może tam kogoś poznal ? Bo jest to bardzo dziwna sytuacja.

Gość gość
znajdz sobie innego, tylko nie rob calej roboty. Szanuj sie. nie jest sztuka miec, ale dlugo i dobrze razem zyc, razem patrzec jak dzieci rosna i razem sie starzec. rozumiesz?

Gość gość
Straszne co się dzieje w dzisiejszych czasach ...

Gość gość
Kochana, mój miał podobnie. Przespałam się z innym panem a po tygodniu poinformowałam o tym mojego. Była z tego awanturka owszem ale byczkowi tak zainteresowanie mną w łóżku wróciło, ze teraz jest jak nigdy dotąd.

Gość gość
Mój juz sztywny

Gość Gucio66
gość wczoraj Brawo ! Dobrze ujęte :-) Autorko - to jest właściwa rada. Jak tak bardzo interesuje go anal, to obawiam sie, ze może być nie tylko kobieta... I jeszcze powiedz, że w Holandii pracuje ?

Gość gość
Kobieta nie wie co zrobić aby facet za nią szalał... Kochana ubierz szpileczki pończochy, odpowiedni nastrój, nie ma normalnego meżczyzny który nie będzie reagował na to jak jego partnerka jest tak ubrana... Oczywiście do tego spódniczka.