Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczmy się kochać kobiety tak rzadko dochodzą

Polecane posty

Gość gość

Większa część kobiet nie osiąga orgazmu tak wynika z badań statystycznych. Polacy kochają sie rzadziej niż w krajach Europy zachodniej a odsetek sexu po za małżeńskiego jest mniejszy niż w krajach skandynawskich. Czy polskie kobiety potrafią korzystać z sexu? Czy naprawdę czerpią z sexu przyjemność? Ile razy udaje się okłamać męża, kochanka, partnera że jest im dobrze?

Gość Mei Mei
Co za bzdury :O Durne stereotypy na potrzeby facecików z małym rozumkiem. Kłamać? Nigdy w życiu. Tym bardziej, że nie jego a siebie a ja zawsze jestem ze sobą szczera. Lubię seks i chcę tego wszystkiego co mi się należy. Facet musi sprostać moim potrzebom. W razie konieczności przy mojej pomocy ;) Zapewne jestem jedną z wielu tak myślących. A co do badań statystycznych - nie wierz im ;) Wiesz co średnio kumaty statystyk potrafi zrobić z danymi? :classic_cool:

Gość gość
to po c***j uprawiają seks jak nie osiągają orgazmu? z obowiazku koorfa?

Gość gość
a poza tym co mnie to koorfa obchodzi? mam je uszczęśliwiać na siłe czy o co chodzi?

Gość gość
a te wszystkie kooorfiszony które miały więcej c***jów w peeździe niz jest makaronu w rosole to niby co? poszukiwaczki koorfa orgazmu? biedne nie miały nigdy orgazmu ale sie nie poddają i będa sie puszczac póki sie nie dowiedza o co tyle hałasu?

Gość gość
poza tym nie o orgazm tu sie rozchodzi. orgazm to ja moge mieć bez kobiety. gdyby orgazm wystarczał do zaspokojenia sesualnego to chyba nie latał bym za babami? tak na logike. nie wiem może u kobiet jest jakoś inaczej

Gość gość
Jak masz 14 cm to mozesz zaspokoic

Gość gość
Hłe hłe hłe tak rzadko dochodzo..hłe hłe..

Gość gość
kobieta moja to spokojnie ma 5 orgazmów pod czas jednej zabawy :) to raczej facet musi się lepiej postarać :D zły sprzęt? nie sprawne ręce? zapomina o tym że kobieta to nie tylko 3 dziury ;p itp