Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DorotaMansla

Mydła naturalne

Polecane posty

Gość DorotaMansla

Hej, planuję wypróbować mydła naturalne (na początek cynamonowe i kokosowe) z bee-eco, można je zamówić ze sklepu tej marki. Co sądzicie o działaniu takich mydeł? sprawdzają się duzo lepiej niż mydła "marketowe" czy nie warto tego kupować?

Gość gość
Kotku możesz nawet myć nimi pipke;)

Gość gość
najlepsze to szare mydło a reszta taka sama

Gość babcia mi mówiła
że najlepsze mydło robili niemce w czasie 2 wojny !!! xxx :D

Gość karolita
Nie zgodzę się, że szare mydła to to samo, te naturalne np. lawendowe który Pani wcześniej wymieniła to całkowicie inna jakość. Jak raz użyjecie to zmienicie zdanie, uwierzcie. Bee-Eco to dobra marka, a to lawendowe dobre jest także dla dzieci.

Gość naturalne mydło aleppo
Z naturalnych mydeł to polecane jest mydło aleppo. Są tam tylko 4 składniki: olej laurowy, oliwa z oliwek, woda i ług sodowy. http://sapindus.pl/blog/mydloaleppo/

Gość moniajar
lucynamaj ja 3 mce temu zamówiłam też z tego sklepu bee-eco.pl mydełka kokosowe. Jestem pod wrażeniem kondycji skóry na dłoniach, jest delikatna, nawilżona. Muszę kolejną sztukę zamówić tym razem jestem ciekawa tego cytrynowego

Gość Natika514
Stosuję mydła naturalne od kilku miesięcy, od razu było widać znaczną różnicę między takim mydłem naturalnym a mydłem z drogerii czy marketu. Doskonale nawilżają, w dodatku działają antybakteryjnie i przeciwgrzybiczo. Moje ulubione to kokosowe z marki bee-eco https://bee-eco.pl/shop/item/mydlo-kokosowe-mydlo-kokosowe/

Gość Kola251
Kupiłam z bee-eco.pl 2 kokosowe ostatnio, super są rzeczywiście. Niedlugo większą partię zamówię, ale spróboje chyba też inny zapach.