Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bea36

Czaty

Polecane posty

Gość Bea36

Hej, wiem ze moze temat wydaje sie oklepany, ale chcialam moze tak nieco to odswiezyc, a mianowicie chodzi mi o Czaty, w domysle wiadomo ze skoro tu zalozylam to o Czaty Erotyczne, jak to teraz wyglada, jakie macie zdaie i ktore polecacie, raczej chodzi mi o idee czaty sama w sobie czyli rozmowe za pomoca klawiatury a nie sexkamerki itp. A przede wszystkim chodzi o takie ktore sa normalne, bez zakladania kont itd., np tak jak czat na znanych dwoch portalach itd. Bea

Gość gość
Tu mozna lub meil

Gość Bea36
Do gosc 15:25 Chyba nie zrozumiales co napisalam, tu to jest forum, a meil to nie czat, wiec jak nie masz nic konkretnie do powiedzenia to sie nie wypowiadaj i nie zasdmiecaj watku. Bea

Gość gość
wejdź lepiej na sho... w up po co ci czaty erotyczne tam sa pokazy na zywo

Gość gość
Ja lubie czaterie, bez rejestracji, dyskretnie:)

Gość Bea36
Do gosc 15:50 Cytat z tekstu: "chodzi mi o idee czaty sama w sobie czyli rozmowe za pomoca klawiatury a nie sexkamerki itp." ...zauwazyles wiec moze ze show... to sexkaerkowy portal a nie CZAT? Czy az tak macie problem aby przeczytac te kilka zdan? Bea

Gość gość
bea wiem ale tam jest lepiej można pogadać na zywo, rejesrtacja jest prosta logujesz się wymyślasz nick i na poczte przychodzi ci link w który klikasz potem go usuwasz i nie ma sladu a konto w każdej chwili jednym kliknieciem możesz usunąć przemysl

Gość gość
ja jak raz tam wszedłem to zawzze teraz wchodzę odwagi c**eczko

Gość Bea36
Sorry, ale Wy chyba serio nie pojmujecie tematu, portali gdzie mozna sobie ogladac kamerki a dodatkowo sobie pisac jest mnostwo i wcale nie musza byc polskie. Czat, np "w.p." albo "inter.a", dziala prosto wchodzisz na strone i wio, bez zadnych poczt, kont itp, to jest podstawa funkcji czatu. Bo z takiego korzysta sie wlasnie "wszedzie" w dowolnej chwili i z kazdego komputera itp. A na marginesie cos "w.p" nie dziala ostatnio. Bea

Gość gość
można rozmawiać tutaj ale wiesz ze tu pelno debili na innych czatch tez nie lepiej. dlatego chodź odmienne to wybrałem kamerki, ale rozumiem co to czat a co to kAMERKI. NO NIC POWODZENIA, ale na cztach to meczarnia i psychiczni młodzi gówniarze, ciężko kogos normalnego znaleźć do pisania

Gość Bea36
Do gosc 16:14 Ty chyba zakladasz jakas konkretna oosbe do poznania, a ja wlasnie nie. Dla mnie i nie tylko dla mnie, czat daje mozliwosc rozmow z kimkolwiek o czymkolwiek, nawet w sferze erotycznej. Mowisz ze malolaty itpp bywaja albo debile, jasne ze sa, ale to tez idzie szybciutko takich zablokowac, dac ignora itp, po samym odzewie "widze" kto pisze wiec nie trace nerwow ani czasu, czat jest dodatkiem, uzupelnieniem w wolnej chwili na to przenzczonej a nie z musu czy braku itp, tego nie przebije zaden mp portal gdzie zaklada sie konto, bo ono "usidla". Bea