Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komu sie chce pracować przez cale Życie ?

Polecane posty

Gość gość

komu sie chce pracować przez cale Życie ?

Gość gość
Mnie się w ogóle nie chce pracować. Chciałabym wszystko dostać za darmo, bo należy mi sie. Rozglądam się za jakimś dzianym facetem, żeby robił jak wierny pies na mnie! Jestem piękna więc powinien to docenić, że chcę być z nim.

Gość gość
Wielu ludzi nie pracuje. Od-do pracuja przede wszystkim najbiedniejsi. Im ludzie sa bogatsi, tym mniej pracuja. Najbogatsi maja ludzi do pracy, sami tylko zarzadzaja, a raczej: nadzoruja zarzadzanie. Zamozne spoleczenstwa bardzo czesto pracuja tylko na pol etatu, a w dodatku caly etat to np. 35 godz tygodnowo (Francja) lub 28 godzin tygodniowo, ktore bedzie wprowadzone w Niemczech dla wielu zawodow.

Gość gość
Nikomu się nie chce, ale skąd brać pieniądze ?

Gość gość
Roboe wszystko zeby nie pracowac Rozmnazam sie

Gość gość
Duzo dzieci = duzo pracy.

Gość gość
Biedota zapinkala po 8-10 godz na dobe. Zamozni pracuja kiedy chca lub wcale.

Gość gość
Mi nie przeszkadza mój biedakowy etat i praca "od-do". Przychodzę na kiedy chcę byle swoje 8 godzin odsiedzieć przed kompem, wolne weekendy. Przychodzę sobie na 7 bo i tak rano wstaję, konczę o 15, bez stresu, nadzoru i poleceń. Praca jest co prawda bardzo wymagająca intelektualnie ale żem mądra po mamie to wysilać się nie muszę:). A 5-6 tys. na ręke co miesiąc wpada. Od większej kasy jest mąż, ja lepszych pieniędzy - kosztem większych poświęcen czasowych - nie potrzebuję.

Gość gość
Przedmowcznyni, w naszym bieda-panstwie jestes bogaczka, w koncu wyciagasz na reke tyle ile sprzataczka w Niemczech.

Gość gość
Trzeba tez, zeby poki sil pracowac i inwestowac pieniadze. W nieruchomosci, w kryptowalute. I odkladac do skarpety. Prawda jest taka, ze najbezpieczniej miec pieniadze przy sobie. Banki tez kradna i moze ich pierun strzelic.

Gość gość
Pierun jaśnisty w bank ma szczelić?! O kruca bomba to ja leca do bankomatu pinondze swoje łodzyskać bele sypko!