Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś mi odpowie

Polecane posty

Gość gość

Planuje ćwiczyć codziennie, jeść w miarę zdrowo (zero fast-food, słodyczy ) dużo warzyw duszonych na patelni i mięso tak samo oraz pic wodę czy to mi coś pomoże ? Za 2 Msc jadę na wakacje czy dam radę wysmuklić ciało ??? Proszę odpowiedzcie

Gość gość
dasz radę. Tylko trzymaj się ujemnego bilansu kalorycznego, cwicz i nie jedz po 19, odstaw słodycze. Zmiana będzie widoczna. Wiem co mówię, ćwiczę od lat. W pierwsze dwa miesiące można cuda zdziałać. Ale wymaga to duuuużo wyrzeczeń. Brzuszek będzie ciągle prosił, żeby dać mu jeść. Pamiętaj by nie jeść niczego!! przetworzonego. Czyli kupuj mięso, warzywa, owoce i sama gotuj. Nic gotowego ze sklepu, nawet jogurtu. Licz kalorie.

Gość gość
To zależy od wielu szczegółów. Napisz czy jesteś kobietą czy mężczyzną, ile masz lat i kogo masz więcej w rodzinie - otyłych czy szczupłych.

Gość gość
Dodatkowo kup sobie witaminy, jakies najtansze. Możesz jeść podwójną dawkę przez te dwa miesiące. Chodzi o to byś nie była zmęczona. Witaminy redukują zmęczenie. Nie katuj się ćwiczeniami, ale ćwicz codziennie. Spacery, brzuszki, pompki, basen, siłownia a najlepszy jest fitnes dla pań. Mowię Ci, przez pierwsze dwa miesiące można uzyskać spektakularny efekt. Nie kupuj żadnych odżywek, żadnych spalaczy tłuszczu ani nie stosuj diety cud. Owoce, warzywa, kasze, ziemniaki, mięso, cwiczenia, zero slodyczy, zero przetworzonych produktow, do picia woda a nie soki ze sklepu.

Gość gość
Nie ćwiczy się codziennie.na mnie to nie działało. Ćwicz co dwa trzy dni,i jedź tak jak mówisz. Warzywa,gotowany kurczak ,indyk czy tam na parze,ryby też na parze możesz jeść.Z jaj się szybko chudnie.Spróbuj jeden dzień zjeść jajecznicę z 2 jaj i kromka pelnoziarnistego pieczywa,i na kolację też jajecznicę z dwóch jaj.Następnego dnia Od razu zobaczysz różnicę. Jogurty naturalne też odchudzaja.Możesz jeść zamiast jakiegoś posiłku Mix sałat z jogurtem i kieczupem,albo dressingiem z musztardy lub czosnku.Nie jedź owoców bo jedno jabłko ma 3 łyżeczki cukru.spokojnie schudniesz.Ja schudłam w dwa tyg 6kg bez ćwiczeń. Tylko jadłam gdy byłam głodna ,nie systematycznie.Najbardziej chudne z jaj ,nie jedząc chleba,kasz ryzu,makaronu

Gość gość
Vitaminy dla kobiet sa super bo mają wszystko czego nam trzeba

Gość gość
1 jajko ma 70 kcal.

Gość gość
Nie cwicz codziennie, co drugi dzien bo organizm potrzebuje czasu na regeneracje a komorki miesniowe czasu na rozmnazanie.

Gość gość
Nie łudź się, w ciągu 2 miesięcy nie schudniesz realnie, ale jeśli Cię to pocieszy poprawi się Twoje samopoczucie i energia. A to znacznie wpłynie na Ciebie. Na tym polega "magia" treningu. Czujemy się lepiej to myślimy o sobie lepiej, wzrasta nasza pewność siebie, przestajemy dostrzegać dodatkowe centymetry czy cellulit. Najważniejsze to czuć się dobrze w swojej skórze. Na pewno unikaj czarodziejskich porad typu szybkie treningi, diety cud, albo suplementy. Większość to marketing, polują na jeleni, chodzi o szybką kasę kosztem naiwności ludzi potrzebujących. Odżywiaj się racjonalnie, pij dużo wody (więcej niż dotychczas bo woda oczyszcza i przyspiesza materię), uprawiaj sport regularnie, wysypiaj się (ludzie ignorują ten fakt, a podczas spania również spalamy kalorię i poprawiamy metabolizm, niewyspani ludzie szybciej tyją). Dobrze działa kubek albo dwa zielonej herbaty wypity po posiłku. Dodaj do niego cytryny dla dodatkowych efektów. Herbata zielona hamuje apetyt i przyspiesza spalanie. Tyle.

Gość gość
czy plamienia podczas intensywnego wysiłku to normalne?