Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leonardo vivaro

Kobieta piękna po przebudzeniu?

Polecane posty

Gość Leonardo vivaro

“nie ma brzydkich kobiet”?? O czym prawicie kobiety . Badzmy szczerzy-baba rano wyglada jak jakis upior i to bez znaczenia biedna czy bogata. No moze jeszcze jakos w miare malolaty jak sie budzą to wygladaja fajnie ale to tylko dlatego ze emanują seksem o poranku. Kazda powyzej 20tki wyglada juz jak półtora nieszczęscia a uwazaja sie za pieknosci. Ale to nie wasza wina kobiety,wina jest po stronie facetow bo wciskaja wam kity w formie komplementow,to jest jeden wielki falsz ktory robimy tylko po to byscie nam dawaly swoje wdzieki. Tak naprawde do niczego innego nie jestescie potrzebne bo nawet wiekszosc facetow to wysmienici kucharze wiec i ugotowac sobie sami tez potrafimy. Robicie makeup ale to juz jest oszustwo bo retuszujecie sie jak tylko sie da.

Gość gość
Pocałuj mnie w doopę, jak mi na kimś zależy to jestem dla niego piekna, a ty kim jesteś internetowy klocu?

Gość Internetowy klocek
08:56- tobie sie wydaje ze jestes piekna.Prawda w oczy kole a kibiety macie to do siebie ze samokrytyki wam brakuje i to bardzo.

Gość gość
08:56- zejdz na ziemie i zerknij w lustro obiektywnie Ty pięności....

Gość gość
Potrafię być piękna dla kogoś na kim mi zależy, a nie dla jakiegoś imbecyla z netu który nadaje się jedynie do żarcia kupy.

Gość gość
matka jednak była ci do czegoś przez naście lat potrzebna, a prawdopodobnie w tym czasie nie dawała ci dooopy

Gość gość
Kobiety uroczo wyglądają jak się budzą

Gość gość
Nie będę się rano malowała i czesała dla jakiegoś forumowego goofna co ma możliwość mnie podglądać przez ekran. tobie chyba uderza na dekiel od środka. Jesteś nikim więc nie masz prawa oczekiwać niczego.

Gość Leonardo vivaro
09:04/ powiedzial prawik pisząc jedną ręką a drugą zabawiając się pod kołdrą swoim mintajem.

Gość Leonardo vivaro
09:07- moja droga,wlasnie tyle ile masz wlosow na lbie (czyt. Kołtunów) tyle mialem w swoim zyciu malolat,dziewczyn a nastepnie kobiet. Brak mi rachuby by wszystkie zliczyc. Podtrzymuje to co napisalem-najpiekniejsze w calych ibserwacjach wieloletnich są młodziutkie dziewczynki. Po 20 tce zaczynają juz wyglądać jakby piorun pierd olną w piertuszke

Gość gość
A ty autorze topicu spisz w peruczce czy zdejmujesz na noc? Spójrz na siebie w dzień, kobiety, nie chłopobaba, wyglądają lepiej od ciebie rano niż ty z makijażem w dzień.Tak, tak on robi makijaż sobie a krytykuje kobiety, narzeczoną ma oględnie mówiąc taka sobie baryłkę a krytykuje te, których nie może mieć realnie tylko czary mary voodoo umożliwiają mu molestowanie ich.

Gość gość
Poza tym kobietom strasznie rano wali z japy i ogólnie jakieś takie całe są śmierdzące:(

Gość gość
Zaxdrość łysola o włosy? Stąd nazwa kołtuny? Twoja narzeczona całe zycie zazdrościła tuch koltunow takiej jednej, która cię olala:p

Gość Leonardo vivaro
09:13 jestem facetem ty ciulski batonie. Nick oraz opis moich postow powinien ci wyraznie to podkreslic. Musisz byc niezlym tłukiem zeby tego nie zauwazyc wczeniej

Gość gość
8.15 jaki facet taka jego narzeczona:p

Gość gość
Ale co z tego że są najlepsze, kiedy ciebie nie chce absolutnie żadna, bo jesteś nie dość że brzydki to jeszcze doupowaty i ciamcialamcia, co wynika ze sposobu wypowiedzi, bo prywatnie to my się na 100% nie znamy (i nie będziemy znać).

Gość gość
09:16/ nikt mnie nie olal spokojny bądz o to kapucynie. To ja olewalem wiekszosc lasek i to one byly raczej zazdrone. Wlosy mam na miejscu o czym cie zapewniam moj ty drogi luźny zwieraczu internetowy

Gość gość
Który robi makijaż i tapiruje peruczke:p dlatego twoja narzeczoną z wyglądu jest bardziej męska od ciebie, wyglada jak facet z przerostem gruczołu piersiowego.

Gość gość
ty śmierdzielu nie myśl że jak sam masz szambo w tym odrażającym ryju to inni też mają. Kobiety zachowują higienę i dbają o zęby, w przeciwieństwie do ciebie świerwusie.

Gość gość
Mnie się wydaje że to jest wątek HIM. Albo jakiejś innej brzydkiej baby :D

Gość Leonardo vivaro
09:19- ciamcialamcia...?? Co za ameba uzywa takich slow? Widac ze dewotyzm jest twoją naturą,dlatego moge co najwyzej zaproponowac ci jesli chcesz to ze gdy sie spotkamy to oddam ci klocek prosto do ust,co ty na to? Ewentualnie pukakke jesli lubisz,

Gość gość
Akurat autor ma racje jak widze niektóre moje koleżanki po przebudzeniu to nieraz mozna sie przestraszyc. Tak samo moj brat mowil mi ze pracuje ale to z babami po 40 i nieraz nawet nie poznaje niektórych z rana jak noe zdążą nalozyc makijazu

Gość Leonardo vivaro
09:21 nie boj doopy,ma piersi i to calkiem spore,jest czym sie bawic i co ssac,w przeciwienstwie do tego co ty ssales bo podejzewam ze ssies na zmiane raz mamy cyca a raz ojca pałe

Gość gość
Kupę do ust to ci oddaje twój tato jak mu wylizujesz o***t po porannym stolcu. I nie takiego słowa jak dewotyzm, ośle patentowany.

Gość gość
A ja tam sie zgadzam z autorem, a jestem kobieta:P tylko dziecko, bo ma nieskazitelna skore! I to mi powiedziała kolezanka kosmetolog - Tylko dzieci maja piękna cerę:) Chociaz istotnieja kobiety wlasnie o cerze "baby face" i troche im zazdroszczę:) kiedys sobie rozmawiamy z kolezanka, ze facet zawsze taki sam, a kobieta rano wyglada inaczej niz wygladała wieczorem:D

Gość gość
09:26- polski jezyk jest na tyle elastyczny ze mozna sie nim bawic i modelowac na rozne sposoby (w przeciwienstwie do np angielskiego) wiecz zewrzyj ostatkami sił swoje ana.lno o******cze zwieracze ktore na wskutek wstrząsow poprzez ruchy frakcyjne twojego taty zostaly w dziecinstwie zdrowo ci naruszone,kmiotku z zap******ewa

Gość gość
Mój tato był normalny i kochał sie tylko z moją mamą, w przeciwieństwie do ciebie i twojej zboczonej rodziny, śmierdzący patolu 🖐️

Gość gość
09:35- ty juz wiesz z kim twoj tato czy mama sypial haha. Nie raz obwąchał twoje majty na ktore sie strzepał mozesz być tego pewna

Gość gość
Skąd takie insynuacje? Zaraz cię pozwę do sądu.

Gość gość
9:45- a tak mi się przyśniło jakoś. A co?