Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechcebrzydkiegofaceta

Faceci w ogóle o siebie nie dbają i jest coraz gorzej

Polecane posty

Gość Niechcebrzydkiegofaceta

Co się dzieje? Już coś zaczęło się zmieniać, metroseksualizm, a teraz znów wracamy do tego co było - owłosione małpiszony, sierść na klacie, na nogach, broda, wąsy, jeszcze dresy noszą, a na głowie na zapałkę albo już im łyso. Jak patrzę na tych facetów żałuję, że nie jestem ślepa, mam ochotę wydłubać sobie oczy, bo widok tych zarośniętych machomałp mnie po prostu męczy, czuję się wykończona widokiem tych facetów, mdli mnie na ich widok. Raz jak byłam w restauracji niedaleko mnie usiadło coś takiego. Faceci zacznijcie w końcu dbać o siebie a wy - wszędzie włosów pełno mam i jak małpa wyglądam, wszędzie tylko nie na głowie. Już nie wiem co z tymi dziadami zrobić. DO ZOO ZAMKNĄĆ!!!!!!! RAZEM Z MAŁPAMI!!!!!! I NIECH SE SKACZĄ PO DRZEWACH I ŻRĄ BANANY!!!!!!!

Gość Nieodpowiedzialny
I jeszcze rurki noszo!

Gość gość
Masz swój typ faceta, to sobie takiego poszukaj. Cały świat do dyspozycji. Natomiast nie wymagaj od wszystkich, by dostosowywali się pod Twoje kryteria. Nie każda kobieta chce aseksualnego metro typa. Natomiast, być może to właśnie Ty nie nadajesz się do życia w cywilizowanym społeczeństwie, skoro nie potrafisz zachować kultury i stosownie się wypowiedzieć, jak przystało na kobietę.