Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedojrzały

Nienawiść na Kafe:(

Polecane posty

Gość Niedojrzały

Zostałem znienawidzony przez "grupę wsparcia Dziewic i Prawików" Jak się poskladac? Pomocy!!!!

Gość Cooliberek
Nie reaguj na ich wypowiedzi w ogole

Gość Nieodpowiedzialny
Tylko ze ja ich popierałem! Chciałem wytłumaczyć a oni mnie tak... Swoja drogą zaskoczyli mnie uprzedzeniem i przyklejeniem etykiety bez analizy

Gość gość
Na kafe jest duzo patologii i nienawisci. Jestes tu 1 raz? Tu siedza odrzuceni ludzie z problemami albo psychole

Gość Nieodpowiedzialny
Tak, od wczoraj wieczora:) Wesoło tu macie:)

Gość gość
Rany, Autorze, w takim razie - witaj w "przedsionku piekiełka", gdzie dobrych ludzi jest tu, jak na lekarstwo, a jeśli już się odezwą z mądrą oraz rzetelną poradą, od której serce rośnie - są zmieszani z błotem przez resztę. Rady dla Ciebie: rób swoje (pisz, w sensie) oraz nie reaguj na to błoto, które będzie płynąć w Twoją stronę. Przebywanie na tym forum wciąga, bo są tematy, które bardzo pomagają, obojętnie, w jakiej dziedzinie, ale bywa też i tak, że wcale nie chce się tu wchodzić, bo ktoś coś niewinnego napisze, a zrobi się z tego afera na całego. Ale, jak pisałam wyżej, pisz, co Ci serce dyktuje. A na resztę nie patrz. Aha, licz się z tym, że tutaj tematy bywają usuwane oraz, że trolle z łatwością podpinają się pod czyjeś wpisy. Tym bardziej, jeśli osoba jest niezalogowana (nie jest "Niebieska", tylko "Pomarańczowa"). Mam nadzieję, że tutaj wytrwasz. Sporo superosób stąd już uciekło, ale miło jest zawsze gościć nowych, którzy coś wniosą do tego forum. Życzę Ci cierpliwości oraz spotkania ciekawych osób.

Gość Nieodpowiedzialny
Dziękuję