Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test negatywny , a ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Ostatni okres miałam 16.01 .2018. Kochałam się z chłopakiem w tym cyklu kilka razy bez zabezpieczenia-stusunek przerywany, wytrysk na brzuch.Okres spóźnia mi się już 10 dni , przed wczoraj zrobiłam płytkowy test ciążowy , ale wynik wyszedł negatywny . Mam bóle miesiączkowe tylko , że dużo mocniejsze , opuchnięte piersi i brązowe sutki oraz podwyższą temperaturę, czuje się zmęczona, mam śluz jak podczas owulacji.Czy ciążę już wykluczyć , a może powtórzyć test jeszcze raz ? Nie panikuje że mogę w niej być bo skoro podjęliśmy się współżycia bez zabezpieczenia to wiemy jakie mogą być tego konsekwencje :) Ale wszystko nie daje mi spokoju bo nigdy okres mi się tyle nie spóźniał czy któraś z was tak miała , że pomimo jednego negatywnego testu była w ciąży?

Gość gość
Może to być ciąża mimo negatywnego testu a może też być to coś zupełnie innego - od nowotworów po zupełnie niegroźne wahania hormonalne, które miewa prawie każda kobieta. Test po ok. tygodniu możesz powtórzyć. Jeśli to ciąża - to dowiesz się na pewno w ciągu względnie niedługiego czasu.

Gość gość
Sama już nie wiem , pierwszy raz coś takiego mam tak długo mi się spóźnia...