Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Najbardziej atrakcyjne zawody dla kobiety

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Kiedy ostatnio by艂a艣 w szpitalu? Normalny str贸j piel臋gniarki nie jest seksowny, zadania piel臋gniarek te偶 nie s膮 seksowne. Tak samo jak zaw贸d proktologa nie jest seksowny. Fajnie, 偶e chcialaby艣 mie膰 faceta kt贸ry jest "g艂ow膮 rodziny". G艂upimi lud藕mi zawsze kto艣 musi zarz膮dza膰, inni si臋 dogaduj膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
No i widzisz taka stylistka paznokci nie ma szefa, a Ty zapewne tak. No ale jak s艂usznie napisa艂a艣 g艂upimi lud藕mi.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰1123
taki zawod, w ktorym zarabia przynajmniej 2,5 zeby nie musiec zerowac na facecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja w og贸le nic nie pisa艂am o stylistce paznokci :) Dla mnie zaw贸d jak ka偶dy inny. Odnios艂am si臋 tylko do tego, 偶e du偶o g艂upich kobiet chce mie膰 kogo艣 kto za nie b臋dzie podejmowa艂 decyzje i bra艂 odpowiedzialno艣膰. Przez to te偶 jest du偶o m臋偶czyzn kt贸rzy szukaja idiotek bo kobiet臋 kt贸ra nie potrzebuje nia艅ki traktuj膮 jak konkurencj臋 do bycia kr贸lem pilota do telewizora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Atrakcyjne kobiety nie musza pracowac, maja od tego mezow. :))))Kury domowe rules.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14:53 mysle ze nie masz racji, z roznych powodow ludzie wybieraja taki model zwi膮zku. Nie koniecznie z braku inteligencji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰1123
kobieta musi pracowac, codziennie rano wychodzic z domu...inaczej za moment +15kg, brak makijazu, brzydkie wlosy i wyglada na 10 lat wiecej niz ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytanie jest nieprecyzyjne, bo dla kogo ten zawod ma byc atrakcyjny? Dla jej faceta czy dla samej kobiety? Bo dla kobiety jako takiej to chyba najlepsze bedzie jakies dobrze platne stanowisko w pracy umyslowej przy biurku, najmniej niszczy urode. Kosmetyczki sie nawdychaja chemii jednak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Owszem, czasem winne s膮 temu kompleksy - taka osoba mo偶e miec swoje zdanie lub lepszy pomys艂, ale tego nie powie bo ma nisk膮 samoocen臋 albo patologicznego m臋偶a kt贸rego si臋 po prostu boi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - temat nie jest o kurach domowych :P Do tego tradycyjny podzia艂 obowi膮zk贸w nie musi oznacza膰, 偶e "rz膮dzi" facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14:58, kwestia budzetu. Jak budzet spory, to bedzie basen, silownia, kosmetyczka i ciuchy, i raczej 10 lat mlodziej niz w metryce. Przy kiepskich finansach tak jak mowisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰1123
mam duzo bogatych kolegow, z zarobkami kilkadziesiat tys miesiecznie i zadna z ich zon nie siedzi w domu. kazda ma swoja firme, albo pracuje w firmie meza w biurze czy cos tam sobie robi na etacie kobiety siedzace w domu to relikt PRLu, gdzie grazyna przez caly dzien tlukla schabowe mirkowi jak wroci z kopalni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem wykszta艂con膮 osob膮 i jestem kura domow膮. Nigdy mnie praca jak膮艣 specjalnie nie interesowa艂a, no chyba 偶eby mi kto艣 zaproponowa艂 naprawd臋 nieprzecietna. Wynika to chyba z tego 偶e pochodz臋 z zamo偶nej rodziny i nigdy nic nam nie brakowa艂o. Mimo i偶 by艂am d艂ugo na utrzymaniu rodzic贸w to nie czu艂am 偶e to ogranicza moj膮 niezale偶no艣膰. Wr臋cz przeciwnie, mia艂am to co moje kole偶anki maj膮 pracuj膮c 8 -10 godzin dziennie, a do tego mialam i mam wolny czas. A "m膮偶 g艂ow膮 rodziny " poprostu mi imponuje, podnieca, wydaje si臋 atrakcyjny. Tak ju偶 mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 tylko czeka膰 a偶 m膮偶 kopnie cie w d**e i znajdzie sobie m艂odsz膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, bo jeste艣 niezaradna. Ca艂e 偶ycie ci臋 kto艣 utrzymywal, sama nie da艂aby艣 rady. S膮 ludzie kt贸rzy nawet w dobrze ustawionych finansowo rodzinach byli wychowywani na niezale偶nych od innych. ty nawet nie widzisz r贸偶nicy mi臋dzy fizycznym posiadaniem czego艣 i niezale偶no艣ci膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem od niego tyle m艂odsza 偶e jeszcze m艂odsza to bylaby juz przesada. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak j膮 kto艣 ca艂e zy偶ycie utrzymywa艂 to w艂a艣nie 艣wiadczy o zaradno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam takiego koleg臋, te偶 taka sierota ca艂e 偶ycie utrzymywana przez rodzic贸w, 偶adna praca nie by艂a dla niego interesuj膮ca. Jego szcz臋艣cie w nieszcz臋艣ciu, 偶e to facet wi臋c nie m贸g艂 liczy膰 na utrzymywanie swojej leniwej d**y do ko艅ca 偶ycia wi臋c si臋 w ko艅cu rodzice go zmotywowali do ogarni臋cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - w jaki spos贸b? Sama przyzna艂a, 偶e ma po prostu du偶o starszego m臋偶a, a to, 偶e rodzice troszcz膮 si臋 o swoje dziecko to przecie偶 normalne. Zaradno艣膰 to umiej臋tno艣膰 radzenia sobie samemu, a nie wiecznemu wyci膮ganiu r膮k po pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Filozoficzne pytanie. Kt贸ra z nich ma fajniejsze, wygodniejsze 偶ycie? Pracuj膮ca czy ta leniwa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obiektywnie nie da si臋 oceni膰, subiektywnie pewnie obie s膮 zadowolone i nie zamieni艂yby si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sprytny z艂odziej to zaradny jest czy nie? Nie pracuje a dobrze mu si臋 偶yje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby by艂 zaradny nie musialby ryzykowa膰, najwyra藕niej zabrak艂o mu sprytu 偶eby wykorzysta膰 istniej膮cy system i dobrze si臋 ustawi膰. G艂upi ludzie musz膮 du偶o bardziej kombinowa膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lepiej zaryzykowa膰 raz czy dwa razy ni偶 pracowa膰 ca艂e 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znowu, nie ka偶dy ma prac臋 kt贸rej nienawidzi i m臋czy si臋 w niej. S膮 ludzie kt贸rzy s膮 dumni ze swojej pracy i czerpi膮 z niej przyjemno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odbiegliscie od tematu. Mi si臋 wydaje 偶e najbardziej atrakcyjny zaw贸d dla kobiety to prawnik. Fakt du偶o si臋 pracuje ale presti偶, rozw贸j, eleganckie stroje. No i znasz swoje prawa wi臋c nie dasz si臋 偶adnemu Sebiksowi. No i niezale偶no艣膰. Minus to taki 偶e raczej skazana na samotno艣膰 i brak rodziny jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawet najfajniejsze praca nie jest tak fajna jak podr贸偶e na koszt m臋偶a ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mentalno艣膰 wiesz kogo ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - masz na my艣li m臋偶a kt贸ry jednocze艣nie jest g艂ow膮 rodziny i podejmuje decyzje za 偶on臋, ale jest te偶 idiot膮 kt贸ry marnuje ca艂e 偶ycie pracuj膮c?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nikt nie wymienia malarki, pisarki, poetki? co be?

Udost臋pnij ten post