Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chciałbym być zostawiony przez kobietę,która wraca do byłego

Polecane posty

Gość gość

natomiast gdybym był młodszy a taka zakochana przez lata w kimś innym,jednak z jakiegoś powodu wybrałaby mnie,i się tego trzymała,to by taki uczuciowy trójkąt nawet by mnie kręcił

Gość gość
jeżeli to byłaby poważna kobieta to taka sytuacja może mogłaby być ciekawa

Gość gość
Spadaj stary debilu ze swoim trojkatem, masz narzeczoną chętna na każdego rodzaju numerek to odwal się od porządnej. Trójkąciki budujcie sobie z podobnymi do siebie, żadna szanująca się kobieta nie będzie w trójkącie. Faceta, którego krecilby związek emocjonalny jego kobiety z innym to należy na wstępie skreślić, zboczeńcy niech szukają sobie partnerkę wśród podobnych sobie, nie ma znaczenia czy jesteś młodszy czy starszy, normalny mężczyzna chce być JEDYNYM u swojej kobiety emocjonalnie i fizycznie jak inna u niego, miłość tak ma.

Gość gość
* jak i ona u niego

Gość gość zza miedzy
A ja bym wolał, a nawet chciał. Sam jestem sentymentalny. Jakoś było by mi się łatwo pogodzić z tym, że odżyło coś , co trwało, że ludzie się zmieniają na lepsze. Pogodziłbym się.

Gość gość
nie mam jeszcze narzeczonej,może będę miał,nie mówię o trójkącie,ale o tym,że wybrałaby mnie jednak,mimo,że nie bylibyśmy swoimi ideałami,ale wiem,że taka sytuacja by się rypnęła w dzisiejszym dziecinnym świecie

Gość gość
Dziecinny świecie? Brutalnym świecie a nie dziecinnym. Świat nie rozwali prawdziwej miłości dojrzałych osob, ale musi być spełniony warunek: są dojrzali, pewni swej decyzji i świadomie wybierający monogamię. Gdy dojdą do wniosku, że powinni się rozstać robią to bez fachow i problemow, szczegolnie gdy jest między nimi spora różnica wieku a nawet powinni, by nie zamykać życia młodszym partnerom przy stetryczalym partnerze/partnerce.

Gość gość
ten świat jest dziecinny,z dwojga złego to wolałem ten brutalny który był jeszcze jakieś kilkanaście lat,obecnie jest ciężko nawet o jakieś nawet złe,ale optymalne przecięcie czegoś,wariatów i wariatek na swobodzie coraz więcej

Gość gość
14.36 jednym z tych wariatów pewnie ty jesteś. Brutalnie przeciąć nie można nici życia tych, których strzeże moc Najwyższego. W Thorgalu było coś podobnego, przestrzelenie strzała nici życia. Zamiast brutalnie coś zakończyć pomyśl o tym, dlaczego nie mozesz tego zrobić? Zacznij ufać, wierzyć, słuchać i kierować się tym, co mówi osoba która ciągle żyje, mimo tylu brutalnych prób w tym brutalnym świecie przecięcia nici jej życia, z jakiegoś powodu ciągle zyje.

Gość gość
nie mówię o przecinaniu czyjegoś życia,ale o sytuacjach,nie jakichś dziwnych,że głupieją zaprawieni w takich życiowych bojach o jakich wam się nie śniło,i mieli się jakieś g****o

Gość gość
Kochasz i boisz się to zrealizować, bo masz poczucie winy. Kochasz jedna a jesteś w fajansiarskim związku z inną, życzę odwagi do konfrontacji w postaci rozmowy i wyjaśnienia wszystkich zaległych spraw, oczyszczenia atmosfery w celu podjęcia kolejnego kroku. NIE można służyć 2 panom, Bogu i mamonie, nie można kochać jednej kobiety i seksić się z inna, nie można kochać kilku kobiet, bo wtedy nie kochasz żadnej. Jak jest miłość nie ma zdrad.

Gość gość
daj mi spokój,ja nikogo nie zdradzam,zastanawiam się nad jakby takie coś wyglądało i za stary raczej jestem na takie przygody

Gość gość
gość dziś Kochasz i boisz się to zrealizować, bo masz poczucie winy. Kochasz jedna a jesteś w fajansiarskim związku z inną, życzę odwagi do konfrontacji w postaci rozmowy i wyjaśnienia wszystkich zaległych spraw, oczyszczenia atmosfery w celu podjęcia kolejnego kroku. NIE można służyć 2 panom, Bogu i mamonie, nie można kochać jednej kobiety i seksić się z inna, nie można kochać kilku kobiet, bo wtedy nie kochasz żadnej. Jak jest miłość nie ma zdrad. x ciekawe czy taka mądra byłabyś, gdyby to Tobie przyszło kochać dwóch facetów

Gość gość
gość dziś Dziecinny świecie? Brutalnym świecie a nie dziecinnym. Świat nie rozwali prawdziwej miłości dojrzałych osob, ale musi być spełniony warunek: są dojrzali, pewni swej decyzji i świadomie wybierający monogamię. Gdy dojdą do wniosku, że powinni się rozstać robią to bez fachow i problemow, szczegolnie gdy jest między nimi spora różnica wieku a nawet powinni, by nie zamykać życia młodszym partnerom przy stetryczalym partnerze/partnerce. x widać po niektórych, jak się rozstają, np. co poniektórzy ujadają na forach i obrażają byłego/byłą i jej/jego nowego partnera. bardzo "mądre" takie zachowanie jest i bardzo "dojrzałe"....

Gość gość
Żeby być była trzeba najpierw być w zwiazku pani Malgosiu:p Ona NIE JEST była narzeczonego pani tesciowej, bo nigdy nie była aktualną, jest tylko molestowana przez niego przez posiadanie przez niego jej lalki voodoo, wiec lalka voodoo jest jego ciągle aktualna, bo ciągle ja tarmosi a ze jednocześnie co jakiś czas przyjeżdża do pani teściowej, to już teściowej problem, że zgadza się być z.mężczyzną, wg którego jest brzydszą, sam jej to.powiedział, ale w seksie jest jak nie jedna prostytutka nie potrafi, to też jego słowa. Także pani Małgosiu proszę może porozmawiać z narzeczonym teściowej szczerze, choć nie sadze ze się uda i z teściowa, i zacząć myśleć a nie psim swędem lecieć do kasy owego pana i z powodu owej kasy i jego.wątpliwej sławy podważać słowa pierwowzoru lalki voovdoo. Proszę pozdrowić męża i dzieciaczki.