Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strapon

Sperma a faceci...

Polecane posty

Czy przytrafiło się wam coś takiego... kilka razy kończąc pieprzenie moja partnerka zaproponowała żebym skończył na jej brzuszku i zlizał z niego całą spermę. Zrobiłem to... kończąc spuściłem się jej na brzuszek i dokładnie zlizałem całą spermę... no może nie całą bo część z mojego języka znalazła się w jej ustach :) Tak że oboje zasmakowaliśmy owoców naszego pieprzenia :) Czy robiliście coś takiego? Jakie były wasze odczucia? Czy kobiet i faceci lubią spermę?

Gość gość
Moj zlizuje mi z dupci lub piersi z brzuszka nie

Rozkoszne... zlizać spermę z tyłeczka. Musimy to spróbować :) A nie ma oporów żeby zlizywać spermę?

Gość gość
Ja mu każe i on musi oo i ostatnio zlal mi sie na stopy i musial zlizac a z pupe mu wypinam i jak on zlizuje to mu krece nią

A czy Ty kiedyś lizałaś jego tyłek? Powinnaś się odwdzięczyć ty samym :)

Gość gość
No oczywiscie rimming lubimy i ja i on

A co myślisz o straponie? Czy pieprzyłaś kiedyś jego tyłek?

Gość gość
Co za pytanie kolego my mamy 3 rodzaje straponow i 8 wibratorow 2 korki analne

Wibratorów tyle nie mamy. Straponów owszem. Natomiast korki analne... troszkę więcej :) Mamy też takie z kitką... Wkładamy w tyłki o tak chodzimy nago po domu. Również z nimi się pieperzymy

Uwielbiam jak moja partnerka ostro zerznie mój tyłek wibrującym straponem

Gość gość
No tez tak lubie tylko wtedy szybko koncze a ty ?

To zależy... najbardziej lubimy z podwójnym straponem z wibracjami. Leżę na plecach, partnerka pieprzy mój tyłek i wali mi konia... Podwójny strapon sprawia że partnerka ma mega orgazm po którym ja szybciutko dochodzę i spuszczam się. Zlizuje ze mnie spermę i dzieli się ze mną. Super odlotowy seks :)

Gość spermospijak
ja lubie swoją sperme spijać :)

Gość spejson43
OMG... jednak czlowiek uczy sie cale życiess. Byłem przekona y, ze malo co jest mnie w stanie zaskoczyc, na co nie byłbym me talnie przygotowany, ale tutan jak przeczytałem kilka pierwszych wypowiedzi to troszke mnie "coflo" na samą myśl. Ale spoko, to ja nie byłem na to przygotowany. Musze przyznac, ze gdy y ktos mnie wcześniej zaoytal czy faceci zlizuja sperme to z calym przekonaniem powiedzialbym, ze ogolnie nie, moze ktos tam sie zdarzy, ale watpie.

Gość Spejson43
OMG... jednak czlowiek uczy sie cale życiess. Byłem przekona y, ze malo co jest mnie w stanie zaskoczyc, na co nie byłbym me talnie przygotowany, ale tutan jak przeczytałem kilka pierwszych wypowiedzi to troszke mnie "coflo" na samą myśl. Ale spoko, to ja nie byłem na to przygotowany. Musze przyznac, ze gdy y ktos mnie wcześniej zaoytal czy faceci zlizuja sperme to z calym przekonaniem powiedzialbym, ze ogolnie nie, moze ktos tam sie zdarzy, ale watpie.