Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego rosjanki są takie ładne a polki już nie ?

Polecane posty

Gość gość

W Rosji kobiety mają delikatną kobiecą urodę ,okrągłe twarzy i wysokie kości policzkowe jak Karina sycheva albo valeria perfilova , a polki mają takie strasznie podłużne żydowskie gęby , przecież to i to slowianki

Gość gość
Dlaczego w Polsce nie ma takich kobiet jak Anna pletneva

Gość gość
Polski się uważają za ładne a na tle rosjanek są naprawdę paskudne i mówię to jaki kobieta

Gość gość
Autor byłeś w Rosji bo jak nie to się zamknij

Gość gość
gość dziś podbijam

Gość gość
Bo to prawda że polki są niestety brzydkie w porównaniu do rosjanek , popatrz na marine maximova , wygladasz tak ? Nie bo polki nawet w 1/10 tak nie wyglądają

Gość gość
Autor: spadaj do Murmanska, skoro wolisz Rosjanki. Wolna droga. Rosja czeka.

Gość gość
Chodzi o to że polki mają o sobie wielkie mniemanie a ich urodą wcale nie jest lepsza od niemieckiej

Gość gość
Żeby ocenić urodę trzeba być w danym państwie a nie oceniać przez pryzmat aktorki, jak nie byłeś w Rosji to się nie wypowiadaj

Gość gość
Ludzie, nie podbijajcie topkiu trolla, niech spada. Do Rosji, oczywiscie i na rosyjskie fora, zeby mogl poderwac Rosjanke.

Gość gość
Wystarczy popatrzeć na Facebooku na polki a później na profile Rosjanek , niebo a ziemia , polki wielkie końskie podłużne obrazone twarze , rosjanki śliczne delikatne uśmiechnie buzie

Gość gość
gość dziś tak

Gość gość
A ja uważam obiektywnie ( a zwiedziłam wiele krajów Europy w sumie to byłam w, idać po kolei oprócz Polski : w Słowacji, na Wegrzech, w Czechach, w Niemczech, w Austrii, w Belgii, we Francji, w dawnej Jugosławii, dawnej Bośni i Hercegowinie, w Czarnogórze, w Słowenii, w Chorwacji, we Włoszech, w Hipanii, w Grecji. I poza Europą w Tunecji, Egipcie, Turcji, Libii i Meksyku. Aha i jeszcze Watykanie i San Marino bo to w sumie osobne państwa i na Girlartarze. I uważam, że Polki są ładne, może Rosjanki ładniejsze, ale ogólnie to wypadamy całkiem nieźle i jestesmy cenione za urode ;)

Gość gość
*Giblartarze

Gość gość
Gdzie polki są cenione za urodę ? Wszędzie się wymienia rosjanki bialorusinki i ukrainki, to że Polki są piękne to wymysl polek

Gość gość
Że wstydu byś się zapadła jakbys pojechała do Rosji , tyle szczupłych delikatnie zbudowanych wysokich kobiet nie ma nigdzie

Gość gość
Rosjanki mają bardzo kobieca urodę a wśród Polek jest dużo kobiet z dojrzałą męska uroda

Gość gość
I zadartym duzym nosem i wykrzywionym ryjem

Gość CZARUJĄCY PRYMITYW Z BAGIEN
mało tego nie dość że są mniej urodziwe to i tak mamy szczęście że nie jest to typ niemieckich landów bo wtedy to narzekania by były z polkami jest jeszcze jeden problem psychiczny tym razem bo ogólnie to wyżej s....ą niż d...ę mają z postawą nie podchodź bo co to nie ona a ja zajechałem do pragi czeskiej wpadam na imprezę w stylu lat 80 po 5 minutach laska z austrii częstowała mnie szampanem ponieważ miała urodziny przemiłe koleżanki poznałem wtedy mnóstwo sympatycznych dziewczyn i to co wyróżnia kulturę zachodnią od naszej to jakiś taki luz swoboda podejście do nowych znajomości otwartość tych ludzi której nigdy nie doświadczyłem w polsce choć ogólnie spotykałem się z ponad 30 dziewczynami więc uprzedzam durne odpowiedzi na temat że doświadczenia pewnie nie mam a wracając do tematu to polki są strasznie ubogie zdystansowane wycofane z życia z mentalnością pierwsza nie podchodzę co jest totalną bzdurą mam czasami wrażenie że wszystkich traktują jak jakiś zakamuflowanych potencjalnych gwałcicieli i lepiej się nie odzywać olewać i spławić a najlepiej to się bzykać z sąsiadem bo przynajmniej go znają z widzenia oj polki polki i ta postawa roszczeniowa co ma czym przyjechał czy ma kasę jp wstyd i hańba wyjedźcie z tego k...i dołka jakim jest polsza i zobaczycie inny świat inne podejście do życia ludzi którzy potrafią się usmiechać bez powodu do drugiego człowieka a nie tylko od święta żenada ogólna wśród postawy polskich kobiet tyle w temacie wiejska zaściankowość brak dystansu do siebie wieczne fochy wycofanie z życia ogólna empatia i wyolbrzymianie problemów których nie ma cały ten klimat sprawia obraz beznadziejności gdzie uroda to mały pikuś w porównaniu z tym co czeka człowieka po ślubie z taką kłócącą się wiecznie amebą która jeszcze oczekuje czytania w myślach dziadostwo chodzące i tyle w temacie kończę bo nic tych smoków ziejących nienawiścią nie odmieni a era młodzieży z gimbazy dokonała głęboko idących spustoszeń w społeczeństwie a tak z innej beczki dlaczego jeśli kobieta leży z kochankiem w hotelowym pokoju i trzyma jego penisa w ustach to wszyscy wokół są winni cały świat jest winny lecz nie ona pokręcona psychika tych jednostek każe wysnuć śmiałą tezę że kobieta nie ejst w stanie przewidzieć długofalowych konsekwencji swoich niecnych czynów a co za tym idzie rujnują nie tylko własne życie ale też życie swoim bliskim. dzisiejsza kobieta mało daje od siebie ale za to jest nastawiona żeby brać od taki femi-konsumpcjonizm ale moje drogie to jest kwadratura koła skoro wy dajecie mało od siebie to facet też i przestaje być jak szwajcarski scyzoryk do wszystkiego zaczyna postępować dokładnie jak wy więc następnym razem jak zaczniecie wyolbrzymiać problem bo ktoś znowu nie wyczytał w myślach waszej intencji a same wprowadziłyście tego kogoś w błąd mówiąc nie a myśląc tak zastanówcie się nad przyjmowaniem leków byście wiedziały że nie to nie a tak to tak i że ludzie zazwyczaj nie ogarniają telepatii

Gość gość
Empatia debilu to inaczej współczucie , pewnie robię chodziło o apatie baranie

Gość gość
Rosjanki ladne dziewczyny i szczuple bardzo dlugo. Polkom szybko koldun wywala i nosza ochrone ze smalcu na sobie. Rosjanki 10 , Polki te ladniejsze 9,a te z koldunami i smalcem 2.

,,Empatia debilu to inaczej współczucie , pewnie robię chodziło o apatie baranie '' NIE DEBILU/DEBILKO CHODZIŁO MI WŁAŚNIE O Empatia – zdolność odczuwania stanów psychicznych innych osób(FACETÓW) spojrzenia z ich perspektywy na rzeczywistość (empatia poznawcza) NO I WIDAĆ ŻE JESTEŚ HAHHAHAHA ALE ŚMIECH Z BARANA

a tobie baranie chodziło pewnie o wyraz tobie a nie ,,robię''o tym właśnie pisałem pewnie jesteś kobietą sfrustrowaną której nie wyszło w życiu i wylewasz swoje żale na forum co za debilka

JEŚLI POPRAWIASZ NIE PISZ Z BŁĘDAMI PRZYCHLAŚCIE

Gość gość
Dlatego ze Rosja lezy tak naprawde w Azji. Rosjanki maja krew tatarska, mongolska, chinska, turecka i arabska. Dlatego sa tak piekne i egzotyczne.

Gość gość
Powinieneś napisać prymitywny debil a nie czarujący prymityw , kolejny zdesperowamy przyglup z iq ameby

Gość ObRoŃcA UCIŚNIONYCH
gość dziś ,,Powinieneś napisać prymitywny debil a nie czarujący prymityw , kolejny zdesperowamy przyglup z iq ameby '' Zamknij się pewnie jesteś jedną z tych co właśnie są opisane przez Czarującego i dlatego zaczynasz wyzywać desperatko dobrze napisał a o tym świadczy twój post że Polki mają problem psychiczny i ty jesteś tego przykładem nic dodać nic ująć.A tak nawiasem to się chyba do szkoły nie chodziło co ,, zdesperowamy przyglup'' zdesperowany chyba chciałaś napisać i używaj polskich znaków bo jest różnica między robieniem komuś łaski a robieniem komuś laski jak to mawiał nasz językoznawca

Gość gość
Polki ladne hahaaha. Czesto polki maja garbate nosy takie zydowskie fuj. Do tego czesto sa.grube i niskie i jak jakas ładniejsza obok nich przejdzie to od razu zazdrosc

Gość gość
Z Rosjanka obiad zjesz jak ja zaprosisz do restauracji. Rosjanki nie pracują zawodowo i jeszcze w domu, bo facet jest nieudacznikiem. Maja więcej genów azjatyckich i tureckich, ładnie to wyglada jak są dobre proporcje.

Gość gość
Polki mysla ze jak.zaloza sztuczne rzesy to im nadwaga odejdzie i zmarszczki haah a jeszcze gorzej widac wasze gsrbate nosy przez te rzesy