Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość

Polecane posty

Gość gość

...obecna w romansach. Pytanie do romansujących mężatek, mężów, kochanek i kochanków. Jak u was jest z zazdrościa. Zapraszam do dyskusji.

Gość gość
Ojej... Trudny temat. Autor czy autorka? Zazdrosc zawsze bedzie obecna. Pytanie z jakich powodow ona sie pojawia. Gdzies slyszalem powiedzenie "nie ma zazdrosci bez milosci". Ile w tym prawdy? Nie wiem. Nigdy nie uslyszalem czegos od kogos.

Gość gość
a idz sie wyrzygaj tymi romansami i kochankami🖐️

Przeszkadza temat? Nie udzielaj sie. X Autorze/rko, zazdrosc pojawia sie gdy na kims nam bardzo zalezy i gdy chcemy byc dla tej osoby wyjatkowi.

Gość gość
jestem mężatką i mam kochanka - singla. Na poczatku romansu byliśmy bardzo zazdrosni o siebie, nawet nie próbowalismy się z tym kryć przed soba. To szaleństwo i nienasycenie już lekko minęło, nadal się spotykamy, codziennie rozmawiamy, kochamy się 2,3 razy w tygodniu. Nasz zwiazek był bardzo burzliwy , czasem myslę że już nam na sobie nie zależy, było kilka rozstań , wtedy szalałam na sama myśl, ze może być z inna. Powroty do siebie obfitowały w takie namiętności ze na same wspomnienie gęsiej skórki dostaję. Jesteśmy cały czas ze sobą i nie chcę nawet mysleć o tym, że kiedys pozna inną. Jest ode mnie 5 lat młodszy .

Gość gość
nieśmiały, nie sądzę choć 100 proc pewności nie mozna mieć nigdy, ale to da się wyczuć

Gość gość
nieśmiały. . . nie, żadnych warunków nie ma. Przeciwnie - powiedziałam, ze jesli pozna kogoś , kto Go oczaruje i bedzie chciał kontynuować poznawanie, odkrywanie, ma mi powiedzieć. Modlę się, zeby ten dzień nie nadszedł w najbliższym czasie, przezywałabym bardzo. Cholera by mnie wzięła na sama mysl o tym, ze może z nia robić to, co razem robilismy... Mówią ze zazdrośne są osoby o niskiej samoocenie... chyba nie do końca

Gość gość
nie ma:) a gdyby nawet, to i tak zawsze o sobie bedziemy wspominać :) dziś wiem, ze zwiazek nie moze byc słodki, zeby był trwały, musi byc pieprz i sól! Cukier wcześniej czy później o mdłości przyprawi :) niesmiały. . . ile masz lat?

To prawda z tym cukrem, sola i pieprzem :) Nie moge powiedziec ile dokladnie mam lat ale pomiedzy 25-30. Skad to pytanie o wiek? Nie moge na czas odpisywac ale na temat bede zagladal.

Gość gość
ja też ciągle nie zaglądam, ale trafiam właśnie na Twoje odpowiedzi. Skad ten wątek o zazdrości? nie dajesz sobie z nią rady? czy partnerka jest zazdrosna?

To nie jest moj temat. Lubie rozmowy na kontrowersyjne tematy dlatego tez na nim napisalem :) Pytasz mnie czy jestem zazdrosnikiem. Tak, jestem zazdrosnikiem.

Gość gość
niesmiały... zdajesz sobie sprawę, ze mężczyźni inaczej zdradę postrzegają niż kobiety?

Gość gość
mężczyźni emocjonalnej nie mogą pojąć, dla was fizyczna przekresla wszelkie relacje. Mnie bardziej zabolałoby, gdyby sie w innej zakochał .

Gość gość
Jestem mężatką ale też i kochanką. Ćzy jestem zazdrosna o kochanka ? Na poczatku i owszem, byłam zazdrosna aczkolwiek nigdy mu tego ani nie powiedzialam ani nie dałam odczuć. Teraz inaczej do tego podchodzę, wiem że musze mu ufać tak jak i on ufa mi. Inaczej się nie da.

Gość gość
być może i wyjątkiem :)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy on jest zazdrosny, czy zalezy mu na Tobie, co mysli , co czuje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl