Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keglowaty

Język Kegla

Polecane posty

Gość Keglowaty

Moja Dziewczyna bezskutecznie próbowała uaktywnić mięśnie Kegla. Ale co się okazało? Że ja posiadam wyśmienity język Kegla! Może Ktoś z Was ma Dziewczynę z podobnym problemem. Spróbujcie, na co Was stać. Może, tak jak ja, usłyszycie Arię waszej Dziewczyny. Warto!

Gość Spejson43
Jeszcze jakbys tak dla formalnosci, dla potwierdzenia, że wiesz o czym piszesz napisał co wedlug Ciebie to sa miesnie Kegla, gdzie się znajduja, jaka funkcje pełnia i do czego moga jeszcze sluzyc oraz rozwinąl termin Język Kegla bylibyśmy niezmiernie wdzięczni ( przynajmniej ja, bo chciałbym sie czegos nauczyc) Może cos bliżej o nieaktywnym mięsniu przed tym, takim co tam tego?

Gość gość
a to ciekawe jest też bym się czegoś dowiedział zwłaszcza o tym języku kegla

Gość gość
Ludzie, którym trzeba z mozołem tłumaczyć to, co się powiedziało w przenośni lub żartem są zakałą tego świata. Maciej krowie by powiedział prosto: Jeśli dziewczyna uważa, że orgazm jest dla niej nieosiągalny, bo uparcie oczekuje go w pochwie, nawet trenując jakieś głupoty, to należy ją przekonać do męskiego języka.

Gość gość
no cóż trzeba daunowi wytłumaczyć na przykładzie -przypuśćmy że będziesz miał dziewczynę to jak będziesz w niej poproś żeby ścisnęła twojego małego cipcią to czym cię ściśnie to są właśnie mięśnie kegla żeby jęzorem się do nich dostać musiałbyś mieć język jak krowa

Gość Reksio43
No wlasnie, MUSIALBY MIEC język jak krowa a nic nie wspomnial szanowny autor. A ty bronisz go iuzywajac argumentu przeciw niemu i obrazasz na dodatek kogos kto Ciebie nie obrazal i nie atakowal... a Ty drogi autorze tego wątku weż na klate, ze napisalem to w taki sposob, ze kazdy kto zna się na anatomii czlowieka widzi, ze to sie kupy nie trzyma opowieśc. Twoj grotołaz mial z yt duza grotę do eksploracji, cwiczenia na zmniejszenie nic nie dawaly i nauczyles się perfekcyjnej minetki, prawda? I to tym sę chcialeś z nami podzielic? Jeśli tak to ty,mo mozna gratulowac , dobrze wylizany małz i perelka podstawa sukcesu. Tobie kolego gratuluję znalezienia extra rozwiazania a Twojej pannie extra wspolnych chwil

Gość Spejson43
Ty tu nie świruj pawiana w trampkach i nie rob z ludzi idiotow. Napisalem to takimi slowami, ze tylko ktos kto nie ma pojecia o anatomii moglby się nie doczepic. A zakała tego swiata sa wlasnie ludzie, ktorzy nie poteafia sie wyslowic k napisac tego co chcielk przekazac. Chciales sie pochwalic, ze nauczyleś sie minetki i tak trzeba bylo od razu napisac, sa omreslenia na to, nie musisz wymyślac jezyka krowy itp