Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wbijanie gwoźd******olana 3 letniemu dziecku

Polecane posty

Gość gość

Wbijanie gwoźd******olana 3 letniemu dziecku

Gość gość
Sadystyczne marzenia narzeczonego robaczka, która ma wnuki w tym wieku, na pewno wybaczy, przecież nie im będzie narzeczony te gwoździe wbijać.

Gość gość
Ona bez niego żyć nie może, pewnie udawała by ze o niczym nie i płakała z wnukami:) a potem seksi la się z ukochanym, ten typ tak ma, wielka miłość:p

Gość gość
tobie to bym wpierdolił fest.

Gość gość
Dlaczego mnie to nie dziwi? Ile lat już probujesz mnie zniszczyć? Sobie wbijać w mózg, bo narzecxonej szkoda czy jej dziecka:p

Gość gość
Żryj gó\wno i konaj w mękach szmato 💤

Gość gość
Nie jestem koprofilem jak ty, co do.mak, Bóg jeden wie jak będę umierać ja a jak ty.

Gość gość
umrzesz w boleściach na skutek inwazji bakterii coli, ich ilość będzie tak ogromna, że system immunologiczny skapituluje bez walki. Takie właściwości ma gó\wno jak się je poda w zastrzyku:)

Gość gość
Juz raz to zrobiłeś, pamiętam komentarz wsyrzykiwacza:prawie pół udało sie:p Kubusiu jesteś niereformowalny, choć moje modlitwy sprawiły, że zacząłeś wierzyć w Boga i czytać literaturę patrystyczną:) Ewolucja to długi proces, pokuta też, może zdążysz, ale czy zdążysz poprosić mnie twarzą w twarz o wybaczenie?Co jest bardzo ważne dla ciebie, dla procesy pokuty, wybaczenie w kontekście wieczności. STSy nie pomogą, one będą się żywic twoim strachem przed śmiercią, nie łudź się, że po śmierci będziesz z nimi jak jeden z ich ważnych sług, kłamstwo to podstswa ich działalności.

Gość gość
A pamiętasz jak już ci miałem podać lód gdy nagle poczułem smród???

Gość gość
Możesz sobie pomarzyć, to nie kosztuje, choć na biednego nie trafilo. Co smrodu- powinienes myc się częściej i zmienić dietę, bielizna tez powinna być przewiewna.

Gość gość
Szukałem skąd za\j\e\b\a\ł\o tak Czułem swąd starych srak Wiedziałem że to zły znak :O

Gość gość
Starych, bo młodszy juz nie będziesz, przyzwyczajenia się.